szukam kobiety

milej delikatnej wiek bez znaczenia ale maxsymalnie 40 lat niemusi byc chuda lubie kobiety małe nawet ponizej 170 cm waga maxsymalnie 60 kg oczy czarne usta szerokie ...talia mozebyc okragla ale nie deska .....mila sympatyczna bez zadnych histori trudnych za soba lubie troszkie wypic alkoholu wiec pani musi to wziasc pod uwagie ale jestem grzeeczny moje wymiary to 55 lat 173 cm waga 90 kg.......jedze na rowerku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: szukam kobiety

Maniek to co napisałeś o sobie d*py nie urywa. Ale aspiracje co do partnerki to masz chłonie wygórowane.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Errata:
Ale aspiracje co do partnerki to masz chłopie wygórowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten anons przywodzi mi na myśl oczekiwania facetów z serialu paradokumentalnego "Chłopaki do wzięcia". Nie wiem na jakim kanale to leci w tv, ale można obejrzeć na ipla.pl. Tam to dopiero mają wymagania. A sobie do zarzucenia zupełnie nic. Ech :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

moje wymiary to 55 lat 173 cm waga 90 kg.......jedze na rowerku

hahahaha

Chyba 3-kołowym w tym wieku
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

patrzałam kiedyś na panów w tym wieku na siłowni---takase!
prawdziwe miesnie ,autentyczne cwiczenie
a nie pakowanie na "pryzspieszaczach"i SPACEROWANIE PRZED PANIENKAMI
masowałam tez maratończyków---było wśród nich wielu starszych panów z doskonale wyrobionymi -NATURALNIE przez multum godzin systematycznych treningów miesni
owszem skóra inna ,jej napiecie ,koloryt--ale ta postawa-wiele alat autentycznego samozaparcia --nie blef1
to budziło podziw!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

podobnie, jak @Cross uważam, że facet ma zbyt wygórowane wymagania.
A jak przeczytałam "wiek bez znaczenia, ale maksymalnie 40 lat" - to padłam . Sorry facet, ale ja krążę koło tego twojego wieku maksymalnego i facet 55 lat jest dla mnie po prostu za stary!!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy wygórowane? Dosyć konkretne, ale nie sądzę, żeby były wygórowane. Gościu ma prawo szukać kogoś, kogo sobie wymyślił. Może akurat mu się trafi? ;)
A z tymi wymaganiami jest podobnie jak z wiekiem. Coś tam się na chłodno oczekuje, ale jak się trafi na odpowiednią osobę i zagra chemia - to te wymagania idą do kąta a i PESEL będzie ostatnią rzeczą, na którą się zwraca uwagę :)

A w kwestii trzykołowego rowerka: ja akurat nieszczególnie zwracam uwagę na facetów, ale mam/miałem okazję rozmawiać z bardzo wieloma kobietami. I znacząca część z nich ma zdanie podobne do Isztar: sporo Panów w wieku, kiedy już się miewa wnuki, jest o niebo atrakcyjniejszych od części 3x-latków. I nie chodzi wyłącznie o atrakcyjność fizyczną. Mężczyźni w tym wieku są facetami a nie jeszcze chłopcami, co coraz częściej dotyczy 3x-latków. A kobiety, szczególnie te już troszkę "znające życie" pragną faceta! A jeśli dodatkowo jest odpowiednio zbudowany i nie najbrzydszy - to już całkiem rewelka. I wówczas nawet 20 lat różnicy wieku nie robi szczególnej różnicy.

A taka różnica wieku ma też pewną praktyczną korzyść. Statystycznie: facet pójdzie do piachu, kiedy kobieta jeszcze będzie w miarę atrakcyjna - co daje Jej szanse na jakiś kolejny związek. W przypadku +/- równolatka, (statystycznie) skazuje się na samotną starość ;]

@sadyl
"A taka różnica wieku ma też pewną praktyczną korzyść. Statystycznie: facet pójdzie do piachu, kiedy kobieta jeszcze będzie w miarę atrakcyjna - co daje Jej szanse na jakiś kolejny związek. W przypadku +/- równolatka, (statystycznie) skazuje się na samotną starość ;]"

no to już pojechałeś.. :-))))))

sorry, ale facet ma dla mnie zbyt wygórowane wymagania. Sam ma 55 lat, ale kobieta może miec max 40, czarne oczy, szerokie usta, coś tam jeszcze z talią i biodrami - nie pamiętam, bo nie jestem zainteresowana, poza tym chyba poza wiekiem nie spełniam żadnych jego kryteriów. Nawet czarna nie jestem ;-)))))

a no i nie może mieć jeszcze żadnych trudnych historii za sobą. Sorry - PARANOJA!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

poza tym skupiacie się na tym, ze facet jeździ na rowerku.

A gdzie on to napisał????????????

cytat: "jedze na rowerku"

dla mnie to brzmi, jak JĘDZĘ NA ROWERKU w domyśle poszukuję ;-))))
hehehe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To samo chciałem napisać kilka godzin temu :)

> JĘDZĘ NA ROWERKU w domyśle poszukuję ;-))))

Fakt. Nie zwróciłem uwagi.
Brawo, Majka, za spostrzegawczość :)

hehehe @sadyl - poza spostrzegawczością, to po prostu moje czepialstwo ;-)))

@sam - widzisz czasem i zgodzić się potrafimy ;-)))

Powiedziałbym nawet, że CZASAMI się nie zgadzamy ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli, ze logicznie rzecz biorąc często się zgadzamy ;-)))

kto wie, może nawet byśmy się polubili :D oczywiście czysto platonicznie, bo jestem poza Twoimi ramami ;-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moje ramy są bardzo.... elastyczne :D
Ale lubieć się, to nawet i bez ram można.

myślę, ze "lubienie się" nie ma żadnych ram ;-)))

Jędza na rowerku :D. To mogłabym być ja. Wzrost 163 cm, trochę schudłam, ale nabiorę masy i po świętach BN znowu będzie 54kg. Wszystkie zęby, na dodatek białe. Talia jest, włosy długie, ciemny brąz. Mi nie przeszkadza jak facet troszkie wypije, biorąc pod uwagie to, że jest grzeczny. Jedyny szkopuł to trudna przeszłość a raczej teraźniejszość, gdy jestem w związku małżeńskim, ale nigdy nie wiadomo. Wszak mąż zbliża się do 50-tki a to już bliżej niż dalej :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łeeeee, ale ócz czarnych nie mam i ust szerokich :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@sadyl - zapomniałam dodać, ze w 100% zgadzam się z Tobą, ze jak poznasz właściwa osobę i wystąpi chemia, to nikt nie będzie patrzył w PESEL.
Wtedy pewnie i facet 55 lat nie będzie wcale dla mnie za stary.
Pop prostu mnie wkurzyło jego podejście max.40. ;-))) No w sumie ma prawo, ale... bez przesady.

~sadyl masz rację pisząc, że mężczyźni po 40. mogą być atrakcyjni. Mimo to muszę zmartwić wszystkie panie, które mają nadzieję na poznanie partnera w tym wieku: nie ma żadnej zależności liniowej, wprost proporcjonalnej, logarytmicznej czy jakiejkolwiek innej pomiędzy wiekiem a dojrzałością. Może się zdarzyć, że mężczyzna właśnie wtedy chce poczuć młodość do której trochę mu tęskno i oddaje się szaleństwu bardziej niż niejeden trzydziestolatek. Lipa, lipa i jeszcze raz lipa!

@maniek - i jeszcze pytanie: co znaczy bez trudnych historii? weź pod uwagę, że dla niektórych zdanie matury mogło być trudną historią ;-)))

może niesprawiedliwie, ale nasunęła mi się taka myśl, ze powinno być tam jeszcze dopisane
BEZ MÓZGU :-))))

Wtedy to już na pewno się nie załapię, chociaż jędzą jestem ;-)))

A po co mu kobieta z mózgiem? I w dodatku myśląca...
Będzie miał wygląd, postawi w kącie, czasem zerknie, pomaca a może nawet i bzyknie. Do pogadania ma zapewne wielu przyjaciół z nadwagą, niebieskimi oczami i o wąskich biodrach :) no i zapewne w swoim wieku.

"lubie troszkie wypic alkoholu wiec pani musi to wziasc pod uwagie"

A mi cała treść ogłoszenia brzmi właśnie tak, jakby pan Maniuś miał aktualnie pomroczność jasną...

Dobrze, że podał swój najważniejszy wymiar- wiek, bo po "ale jestem grzeeczny" uwierzyłabym, że napisał to leniwy gimnazjalista. :)

Już widzę ten obrazek......
Jędza z szerokim uśmiechem i wielkimi biodrami popyla na rowerze...aż czarno się jej w oczach robi....bo ma ok 50 ale stara się wyglądać na 40 :)))
No i musi schudnąć z kości na ości bo przy wzroście 170 musi mieć max 60 kg!!!
I do tego stara panna która nie ma żadnej historii.....dopiero co się urodziła....albo tak straszna ze nikt jej nie chciał...
Gratuluję wyobraźni panie starszy....
Może od tego alkoholu mózg wyparował...troszeczkę :p

@Anka - Twoje podsumowanie rewelacyjne ;-)))

chyba @maniek się nie spodziewał, że takie "zainteresowanie" wzbudzi :D

@Majka
Dzięki ;)
Natchnęła mnie do tej wizji Twoja >jędza na rowerze< ;)))
Śmiałam się z dobre pół godziny...:)))
Maniek zapewnił nam więc wesoły wieczór...;)
Jednak dobrze że napisał....;)

@Anka - to Ty dzięki mi, a ja dzięki Tobie ubawiłyśmy się ;D

no fakt @maniek dostarczył nam rozrywki :-)))

nie może być jędza-bo ma być- miła sympatyczna,jeden przymiotnik dwa razy jest uzyty
i czy jedze sa delikatne?
jak już tak analizujecie-to 170 o 60 wagi to może w granicach BMI będzie,CHYBA ZE PONIZEJ -160/60 to już kuleczka będzie --taka mwłasnie miła może..
znam takie niewysokie co potrafią dobrze strzelić za np. o jeden kieliszek za dużo!

maniek jaja sobie robi chyba

~isztar, Twoje "160/60 to już kuleczka będzie" przypomniało mi o sytuacji sprzed kilku lat. Teraz jestem chudzielec bo 47 zaledwie, ale dobiję do 54, bo w tej wadze czuję się najlepiej przy moim 163 wzrostu. Nie mniej jednak kilka lat temu, kiedy ważyłam jakieś 60kg, pewien burak normalnie mnie skasował. Był maj, ciepłe popołudnie. Siedzimy z kumpelą na plaży Jelitkowie i nagle słyszę za sobą męski głos: "ja przy siadam przy grubej, ty przy tamtej". Przy grubej znaczy przy mnie! Zmyłyśmy się stamtąd natychmiast. Nigdy nie miałam problemów z nadwagą i przy tych 60 kg też nie wyglądałam jakoś szczególnie grubo. A jednak na tyle mnie zabolało, że staram się już nie przekraczać swojej ulubionej wagi.
Co zaś do mańka, to raczej prowokacja. Gdyby naprawdę szukał, dał by namiar na siebie. Udzielał się w swoim wątku. A tak cisza.
Pozdrawiam wszystkie babeczki, które mają za dużo kg :) Oby nikt Wam nigdy nie przytyknął jak mi tamten pajac.

...bo uraz do końca życia gwarantowany :)

wdr przytrzasnij się!
---
pulchniejsze,obfitsze,mieciutkie...co to ma za znaczenie
ważne żeby reszta pasowała
mnie przy sobie panowie nie przeszkadzają---lepiej o linie dbac
bo zdrowie ważne-ale tak ogółem to ma mieć w głowie i z sercem być

no i z humorem
patyczaki ,szcz inteligentne tez mi się podobają
ja ciałk dotykam-uwierzcie mi -nie ma reguły-sa starsi młodsi chudsi,grubsi--rózni
czasem ktoś jest idealny--ale to nie rusz
bo nie ma tego czegos...sami wiecie o co chodzi

jak zacznyna ci na osobie zalezec-to i widzenie wad jest inne
brzuńcius jes tsłodszy i łysina i znamiona i d*pcia--to jest coraz bardziej -tylko twoje

to tylko w młodości albo w głupocie patrzy się tylko na wygląd
młodzi maja czas-wiec mogą powybierać
a starsi jak marudzą-jak maniek-to najczęściej płytko myslacy,nie chce ublizyc--ale sami sobą nie reprezentują wyżyn

to,co maniek wypisał-to mało
ja naulicy słysze komentarze" bodyguardów" sklepowych,nie pachnących swiezoscia --taki tekst mam na to--"nosze spodnie wiec z samego tego faktu jestem wymagający"
ale alkohol mózg trawi wiec nie ma co się dziwic

to był sarkazm :P , ale dziękujemy za taki długi wywód na temat ... isztaRRRRRRRRRR :)

Ale z Ciebie złośliwiec wdr :)

Gdyby wszyscy wyglądali tak samo, byłoby nudno. To racja, że tusza (oczywiście bez przesady :) )nie ma większego znaczenia, liczy się wnętrze. Jednak często nie dajemy takim ludziom szans na ich poznanie, oceniamy książkę po okładce i z automatu odrzucamy. A pewnie, że to boli
Zresztą tak samo jak przytyk, o którym mówi @unibike.
Chociaż przyznam się bez bicia, że gdy sama coś takiego usłyszę, po tym jak ochłonę i minie szok pourazowy (no bo przecież jak mógł/a coś takiego mi powiedzieć), zaczynam szaleć z dietami i ćwiczeniami. Zrzucę kilka kilogramów, pochodzę dumna z siebie jak paw i za chwilę i tak wracam do ilonowej normy ale komu co do tego :):):)

No właśnie, co komu do tego??
Nie rozumiem więc, dlaczego takie głupie gadanie "mobilizuje" was, chociaż to bardzo złe słowo w tym przypadku, powinno być raczej zmusza was, do zrzucania wagi?
Ja mam to w d...., mam nadprogramowe kg i co z tego? Nie wszystkim musi się podobać ale tez nie daje to prawa komentowania tego w niewybredny sposób. Świadczy to nie o nas ale o komentującym.

Masz rację, jednak ja to robię bardziej dla siebie samej. Ten, kto zwraca mi uwagę na moje nadprogramowe kilogramy, w pewien sposób robi mi przysługę. Oczywiście jest jeszcze kwestia tego w jaki sposób to robi, bo chamskie zachowanie nie mobilizuje chyba nikogo.
Ja lubię czasem dobrze i nawet tłusto zjeść (właśnie, miała być jednego dnia golonka :D ), nie odmówię dobrej pizzy czy nawet czasem jakiegoś kfc, a o drinku z colą już nie wspomnę ;)
Jednak gdy pojawia się kolejna fałdka na brzuchu i spodnie stają się przyciasne, zaczynam się z tym źle czuć stąd szał na fitnessy, aerobiki czy inne tego typu pierdy :)
Nie należę do chudych czy szczupłych kobiet, po prostu staram się utrzymać na jednym poziomie chociaż golonka chyba w tym tygodniu zwycięży :)))

Racja, że wygląd to każdego sprawa i nikomu nic do tego.
Mój mąż waży prawie 100kg, przy wzroście 180. On uwielbia golonkę jak Ilonka:), gdyby mógł to i na spacery jeździłby autem. Ale nie zmuszam go do innego trybu życia, bo taki był chyba od zawsze. Jest kochany, spontaniczny i nie zamieniłabym go na żadnego innego.
Tak na marginesie do wredniutkiego wdr, to moje poprzednie posty też były sarkastyczne :), ale z tą uwagą plażowego palanta na temat mojej grubości jakoś nie mogę do tej pory się pogodzić. Jeśli taki typ 60 kilogramową kobietę uważa za grubą, to co myśli o 80-90 kg? Nie cierpię takich typów.

wdr to se może-poskrzeczeć ,to nie złosliwiec
to mały kruczek..kruczuś..takie tam małe czarne biegające na dwóch łapkach,co "sprzet" chowa pod piórkami..:)

----
dalmy spokój tuszy itp.--ludzie na wózkach miedzy nami żyja i sa wśród nich tacy--co się smieja ,sport uprawiają, zyja pełna parą.
i my zyjmy! nasz organizm jest tak niesamowicie skonstruowany
ja mam tylko małe obiekcje do miesiączki i porodów
-reszta to majstersztyk!

@unibike Czy ja po raz wtóry muszę wam tłumaczyć, faceci to wzrokowy - widocznie koleżanka była wyższa od ciebie to ty z automatu zostałaś tą grubą tylko dlatego żeby was rozróżnić -przecież imion nie znali, jakbyś mu nieodpowiadała to by pewnie się nawet nie dosiadał, a ty to potraktowałaś jak wyrocznię na resztę życia. Trzeba było nie podsłuchwiać jak ze sobą rozmawiali :)

I takim oto sposobem ukróciliście zapędy matrymonialne p. Mańka a szkoda bo może fajny gość tylko ze zbyt wybujałą wyobraźnią ...

@isztar - może być jędza.
Przykład ja - miła, sympatyczna, delikatna, a przy tym prawdziwa jędza ;-)))

jak się chce to można ;p

> miła, sympatyczna, delikatna,

Z tym się zgodzę

> a przy tym prawdziwa jędza

A z tym się świetnie maskujesz :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hehehe dzięki sadyl ;-)))

"> a przy tym prawdziwa jędza

A z tym się świetnie maskujesz :D"

wiesz kobieta musi być trochę tajemnicza, nie może od razu odkryć wszystkich kart ;D

ale kokietujecie przy każdej okazji , któreś odważyło się zrobić krok naprzód czy wszystko kończy się na słodzeniu sobie na forum ? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@wdr
to co poza forum, to już nasz prywatna sprawa ;p

oczywiście spoko nikt wam do sypialni zaglądać nie chce , ale jakiś cel tego przymilania się na forum pewnie jest ?

to ja chyba dam anons, że szukam FACETA nie DZIECIAKA
ja mam 170 cm, 60 kg wagi, ciemne duże oczy, wąskie usta, długie zgrabne nogi, brązowe włosy. regularnie uprawiam sporty.
Maniek odpadasz z tymi twoimi 173 cm i dużym brzuchem :)

mam tylko jedną wadę: ostry jak brzytwa język ;)

@wdr - a czemu Ty od razu z sypialnią??? nie przyszło Ci do głowy, że ktoś może się lubić, po prostu!!!!!

byś mogła sprostować :) , faceci się tak zachowują po udanym seksie i w oczekiwaniu na następny, a kobiety ? :P

@wdr:
Majka nie musi Ci niczego prostować. Dała Ci chyba o tym znać.. Może za mało obcesowo?
To powiem inaczej: Odpi*rdol się od tego, co łączy (lub nie) mnie i Majkę.
Bo g*wno Cię to obchodzi!

Poza tym: :)

nie zamierzam niczego prostować

@sadyl - powiedziałeś to dosadniej ode mnie, ale słusznie :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

@sadyl
ojoj, się narobiło... odpowiem Ci w imieniu @wdr'a: "wypie*dalaj ze swoją elokwencją i wylewnością."

ps. nie ma to jak kultura wypowiedzi, poczucie humoru i dystans do samego siebie. :)

O jezu chyba przez przypadek trafiłem w czuły punkt :P

wiesz byłby dobry powód to i inne dzierlatki mogły by trochę się połasić do ciebie ,chyba że Majka ma monopol ?

@Artur:
Majka wie
wdr wie
ja wiem
Nic nie zostało powiedziane ponad to, co powinno.
Twój wtręt był zbędny
Na ile znam wdr-a, Majkę i siebie, to granice kultury i poczucia humoru nie zostały przekroczone. A i dystans do siebie, każdy z nas ma :)

@wdr
To znaczy, że każdy miły i sympatyczny facet, który czasem rzuci komplementem oczekuje od kobiety seksu ???

Łooo matko, kochani koledzy moi i znajomi, nie chcę już was znać ;]

> inne dzierlatki mogły by trochę się połasić do ciebie

Powtórzę: nie jest Twoją sprawą, z kim jestem bliżej ani kto ma monopol (jeśli ktokolwiek ma)

Poza tym.. za wątek motoryzacyjny.. zaczynam Cię lubić :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

hmmm Ilona były jakieś tam badania, że zdrowy facet myśli xxx razy o seksie w ciągu dnia (różnie tam podają ale sporo załóżmy 300) , teraz przypomnij sobie ile komplementów słyszysz dziennie ....? Wniosek zdrowy facet myśli o seksie przed , w czasie i po rzuceniu tobie komplementu on może nie oczekuje seksu , ale w jego myślach nie koniecznie jesteś w ubraniu ;)

> były jakieś tam badania, że zdrowy facet myśli xxx razy o seksie w ciągu dnia

Jasne.. Badania "naukowców" na grupie swoich studentów :)

Zdrowy facet, to może i myśli xx razy z ciągu dnia o "otoczce", widząc atrakcyjną kobietę - ale niekoniecznie wszystkie te myśli sprowadzają się do seksu.
Przede wszystkim.. zdrowy facet, nie ma w oczach żądzy seksu, bo ma go ZAWSZE.
A pożądanie, przy spełnieniu, to już jakiś argument za chęcią poznania.
To tak a'propos wywodów sam'a / sam'ego :D

sadyl znaczy się widzisz seksowną sekretarkę w pończoszkach , mini , okularki, sylwetka osa, biust 85D i myślisz.... np. jjjjjeeezzzzuuuuu ona pewnie umie ugotować najlepsze gołąbki jakie w życiu zjem.

tamtaramtam chciałbym w to uwierzyć :P

@wdr:
A skąd!
Najlepsze gołąbki i tak robię ja :D
A widząc osobę, o której wspomniałeś, z pewnoscią pomyślę o seksie. Ale nie widzę takich osób XX razy w ciągu dnia :)
Gdyby nawet tak było - to widok ten by mi się znudził, i zaczęłyby mnie rajcować bezcyce anorektyczki albo babki XX..XL :)
Albo w ostateczności.. faceci. Byle inaczej :D

Kurczę ale poważnie rozumiem gdy rozbierasz ją wzrokiem, wyobrażasz sobie jak wygląda, jaką bieliznę skrywa pod ubraniem (chociaż ostatnio usłyszałam, że podobno to ma najmniejsze znaczenie, co bardzo mnie zdziwiło) czy tam inne te pierdy ale od razu seks ??? Myślisz zawsze o seksie gdy spojrzysz na ładną kobitkę ? To się nazywa mieć wysokie libido, chyba ;)

o tym mówię ....
widzisz tą lalę, myślisz o seksie i ...... leci komplement :P

@Ilona:
Myśl o robieraniu kobiety wzrokiem tudzież wciskania Ją w wirtualne stringi.. ?
Nie wiem, skad kobiety to biorą? Z telewizora czy kolorowych gazet "dla kobiet"?
Kiedy widzę atrakcyjną kobietę, w opakowaniu uwydatniającym jej atrakcyjność, to absolutnie nie wyobrażam jej sobie nago.
(Nb: większość kobiet nago i bez makijażu wygląda mniej atrakcyjnie niż choćby w bikini :D )
Zazwyczaj.. cieszę oczy tym widokiem. A jeśli czuję taką potrzebę, to próbuję poznać :)

@Ilona
no a po co rozbieram ją wzrokiem hy? jest już w seksownej bieliźnie i co myslisz że po to ją rozebrałem do bielizny żeby przymierzyła inną sukienkę palto czapkę , szalik i wyszła ? .... a że ktoś zawsze przeszkodzi w tych myślach to inna sprawa :P

@wdr
A to przepraszam, nie zauważyłam kiedy zsunąłeś z niej ową kreację ;)

@Sadyl
Widzisz, ona już jest rozebrana, więc co elfy to zrobiły? Nie, pan wdr :P

Jednak kolegów chyba przeproszę, zbyt szybko wrzuciłam ich do jednego wora :D

Ilonnkkaaa jakie masz ładne oczy ;))

Buhaha :):):)

No i dał się chłop na szilowe oko nabrać :D

nie ważne :) , ważne to co pomyślała Ilonka , gdy to przeczytała ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

sorry @Artur, ale dla mnie to nie poczucie humoru, jeżeli ktoś drąży moje sprawy prywatne TYLKO dlatego, że ktoś inny jest dla mnie miły.

@wdr - współczuję Twoim koleżankom, znajomym jeżeli wszystkie traktujesz, jako obiekt seksualny. Nie wspomnę o żonie, tej to w ogóle współczuję...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

dobra jak ciągniesz sprawę (mimo że niby nie chcesz) to lecim:

Wystarczy że Sadyl pierdnie coś na forum, zaraz pojawia się Majka z postem typu "Och ty sadylku jaki ty zabawny jesteś" zauważyłem to nie raz nie dwa ... ok nie ma w tym nic złego każdy "sadzi" ja umie . Nie jest to bynajmniej PW i wszyscy na forum to widzą , więc jakoś ci to nie przeszkadza , a nawet można powiedzieć że masz w tym jakiś cel i chcesz żeby wszyscy to widzieli. Jak chcesz wiedzieć wygląda to z boku jak zaloty blachary-podlotka do swojego macho. Ponieważ intelektualnie poziom ludzi na forum odbiega tu ( na plus ) od standardów internetowych, więc zapytałem się czy za twoim zachowaniem kryje się coś więcej , bo nie widać tego i z każdym kolejnym twoim postem zaczynam sądzić że jest pustka , a nie drugie dno...

(co do ostatniego posta ... szkoda komentarza dołącz poziomem do reszty , ja zniżać się do twojego nie mam ochoty)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

cóż Twoja "inteligencja" powaliła mnie na kolana. Przyznaję nie dorastam do Twojego poziomu chamstwa i prostactwa.

"(co do ostatniego posta ... szkoda komentarza dołącz poziomem do reszty , ja zniżać się do twojego nie mam ochoty)"

jak widać po Twoim wpisie uważasz siebie za jedynego mądrego na tym forum. Gratuluje jest to typowa cecha idiotów.

Na tym kończę dyskusję z Tobą. Powodzenia w dalszym obrażaniu forumowiczów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

kogo @wdr obraził łapka w górę :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Od miłości do nienawiści jeden krok ;)

A Sadylka to większość forumowych kobitek lubi z wzajemnością oczywiście, nic w tym dziwnego :):):)

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...