Re: szukam kobiety
Czy wygórowane? Dosyć konkretne, ale nie sądzę, żeby były wygórowane. Gościu ma prawo szukać kogoś, kogo sobie wymyślił. Może akurat mu się trafi? ;)
A z tymi wymaganiami jest podobnie jak z wiekiem. Coś tam się na chłodno oczekuje, ale jak się trafi na odpowiednią osobę i zagra chemia - to te wymagania idą do kąta a i PESEL będzie ostatnią rzeczą, na którą się zwraca uwagę :)
A w kwestii trzykołowego rowerka: ja akurat nieszczególnie zwracam uwagę na facetów, ale mam/miałem okazję rozmawiać z bardzo wieloma kobietami. I znacząca część z nich ma zdanie podobne do Isztar: sporo Panów w wieku, kiedy już się miewa wnuki, jest o niebo atrakcyjniejszych od części 3x-latków. I nie chodzi wyłącznie o atrakcyjność fizyczną. Mężczyźni w tym wieku są facetami a nie jeszcze chłopcami, co coraz częściej dotyczy 3x-latków. A kobiety, szczególnie te już troszkę "znające życie" pragną faceta! A jeśli dodatkowo jest odpowiednio zbudowany i nie najbrzydszy - to już całkiem rewelka. I wówczas nawet 20 lat różnicy wieku nie robi szczególnej różnicy.
A taka różnica wieku ma też pewną praktyczną korzyść. Statystycznie: facet pójdzie do piachu, kiedy kobieta jeszcze będzie w miarę atrakcyjna - co daje Jej szanse na jakiś kolejny związek. W przypadku +/- równolatka, (statystycznie) skazuje się na samotną starość ;]
3
1