szukam koleżanki z którą mogłabym pojeździć na rowerze :)

Temat dostępny też na forum: Rowery
mamy bardzo fajną ścieżkę rowerową i z miłą chęcią bym pojeździła na rowerze (niestety po zimie totalny brak kondycji), a że samej nudno z chęcią poznałabym jakąś koleżankę (ok. 25 lat), ja niestety nie mam tutaj żadnych znajomych. piszcie kiedy i w jakich godzinach Wam pasuję (mi niestety weekendy odpadają chyba że po godz. 16-17).

pozdrawiam :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam koleżanki z którą mogłabym pojeździć na rowerze :)

A kolega moze byc?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Witam :) jestem z karwin wiec po sasiedzku z kondycja podobnie jak u Ciebie a w tygodniu dyspozycyjna jestem raczej po 18stej, weekend jestem elastyczna, moze uda sie umówić i popedałować :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej :) ja czasem niestety na drugą zmianę pracuję ( w weekendy raczej też ale to zależy), jeśli by to Tobie nie przeszkadzało to mój mail: cwikla20@wp.pl :)

Hej dziewczyny jeśli Wam nie przeszkadza, chętnie bym się dołączył , w sumie trche do trójmiasta na rowerku mi brakuje ale czemu nie. nowy rower na poczaku powinien być a więć a wiekszej grupie raźniej - jakby co damqer@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witaj

Chętnie pojeżdżę na rowerku również nie mam towarzystwa do jazdy.. Jestem z Gdyni. Mi pasują weekendy a w tygodniu po 17.30.
Kasia. kachawit@wp.pl
Pozdrawiam

Kasia, podaj maila jeszcze raz bo mi wyskakuję jak chce wysłać do Ciebie wiadomość że nie ma takiego adresu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (8 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...