szukam korepetycji z angielskiego

szukam korepetycji z angielskiego na Karczemkach. Czy jest jakaś osoba chętna lub może ktoś kogoś poleca? Jestem osobą dorosłą (32l.) i zaczęła mi przeszadzać trudność w komunikacji z obcokrajowcami, a przecież w dzisiejszyh czasach angielski to podstawa... Proszę o pomoc;)...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam korepetycji z angielskiego

Oczywiście :) Proszę odpisać na email dibo477@vp.pl ,a omówimy dalsze szczegóły :)

Ja myślę , że tu uda Ci się kogoś do pomocy znaleźć: http://top-ogloszenia.net/Nauka-Kursy-9 . Spory wybór korepetytorów angielskiego :)

pisz ;) michal593@wp.pl

polecam szkołę językową CLEVER na KARCZEMKACH, bardzo fajna, serdeczna i konkretna lektorka
www.cleverlc.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

DO Akademii Językowej w Gdyni się zapisz. Ja miałam 39 jak do nich zaczęłąm chodzić i naprawdę mnie tego angielskiego nauczyli..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

przecież jest napisane, że szuka na karczemkach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale stara jesteś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No fakt, kawałek jest :P Ale przynajmniej szkoła dobra, z tego co słyszałam, więc chyba można wybaczyć :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...