szukam pracy kierowca kat B

WITAM MOZE WIECIE GDZIE MOGE ZNALESC PRACE JAKO KIEROWCA KAT B i BE OD 2 MIESIECY NIE MOGE ZNALESC PRACY
PROSZE I POMOC JESTEM Z GDAŃSKA OD 2006 ROKU JESTEM KIEROWCA ZAWODOWYM...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: szukam pracy kierowca kat B

kierowca zawodowy z b kategoria dobre
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poszukuję kierowcy na nowego FIATA DUCATO Wyjazdy zagranica.Zadzwoń. tel 502-486-852
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem zainteresowany taką pracą, proszę o szczegóły.
Kontakt tel. 509 395 091

witam czy nadal potrzebny jest kierowca??
mam 22 lata i szukam pracy
prawojazdy mam od 3 lat
jezdzilem iveco daily maxi ale nie mam udokumentowane
tel 609745769
z gory dziekuje

Ja również szukam pracy na stanowisku kierowcy z kat. B Prawo jazdy mam od 7 lat. Na dłuższą chwilę przerwałem kurs kat.C (finanse, mam wyjeżdżone ok. 20 godzin) Posiadam też nie wielkie doświadczenie na tym stanowisku w dwóch różnych firmach, niestety nie udokumentowane. Posiadam wykształcenie średnie. Jestem punktualny, po wdrożeniu w machinę firmową świetnie organizuje sobie czas pracy, jestem wydajny. Nie karany, bez nałogów, lat 29. Gdyby ktoś szukał dłuższej współpracy jestem gotowy zakupić własny samochód typu "bus" zgodnie z wytycznymi pracodawcy do 15 tyś. (ewentualna pomoc z urzędu pracy w którym jestem zarejestrowany na własną działalność gospodarczą). Kontakt - hardkor289@wp.pl Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...