szukam przyjaciół

szukam przyjaciół
Czesc
To już moje kolejne ogłoszenie sama się zastanawiam dlaczego jeszcze nie zrezygnowałam...
Mam nadzieje, ze znajdę pozytywne osoby, które podobnie jak ja czują się samotnie, maja ochotę od czasu do czasu przeżyć coś fajnego, spontanicznego i nie chodzi tu wcale o seks.
Jestem 35 letnia kobieta, samotna mama i smutno stwierdzam, ze jestem sama nawet znajomych mi brakuje...każdy ma swoje życie..Mam nadzieje, ze spotkam tutaj osoby nie koniecznie mężczyzn, z którymi nawiąże kontakt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

list

Witaj
Mam na inie Jurek i jestem tak samo samotny jak Ty i również nie mam przyjaciół.
Niestety mieszkam daleko od Ciebie bo aż w Krakowie. Ale ponoć odległość przy przyjaźni nie jest problemem. Przynajmniej Ja tak uważam. Bardzo lubię pogadać i jak Ty przeżyć coś fajnego. Jestem 45 mężczyzną niestety nie mam dzieci. Jeśli chcesz mieć porządnego przyjaciela napisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli komuś doskwiera samotność to naturalne,że chciałby się spotkać z drugą osobą a nie bawić się w znajomości mailowo-telefoniczne, które i tak nie zastąpią kogoś realnego obok. Mówię z własnego doświadczenia.

Hej

Jestem z zaspy mam 35 lat poznajmy sie500189969
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Hej

Ja jestem spod Gdańska i w podobnym wieku. Jeżeli chciałabyś pogadać od czasu do czasu i spotkać się na kawie to chętnie Cię poznam

Re: szukam przyjaciół

Witam. Przeprowadziłam się do Gdyni dla męża który przeniósł się w ramach jednostki wojskowej. Zawsze byłam otoczona przyjaciółmi, a teraz czuję się dość osamotniona.brakuje mi wyjść na piwko,kawę zakupy z koleżanką. Pewnie minie trochę czasu jak się zaklimatyzuje i poznam kogoś.jesteśmy w tym samym wieku jak mieszkasz w Gdyni i potrzebujesz czasami z kimś pogadać tak jak ja daj znać na e-mail angelaskawska@wp.pl, jestem osobą bardzo otwarta która lubi ludzi i towarzystwo.pozdrawiam