oszustka

ameliawis1988@wp.pl uwazajcie na osobe ktora wystawia na trojmiescie rzeczy pod tym mailem, pojechalam i stalam jak idiotka, bo nikt nic nie wiedzial o co chodzi. oszukala mnie, a pisalam jej ze jestem w zagrozonej ciazy i jej to nie przeszkodzilo zeby sobie zadrwic z czlowieka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: oszustka

a co to ma wspólnego z "kryminalne trójmiasto"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zeby nikt sie nie dal oszukac, raczej nikt nie lubi byc oszukany, prawda? a o oszustach tu piszecie

:) a na jaką kwotę Cię oszukała ta osoba?

na szczescie jej nie placilam. wszystko mialo byc dokonane przy odbiorze. ale tak sie nie postepuje z ludzmi ze sie umawia z nimi i sie nie pojawia. gdzie jakas kultura? chce ludzi przestrzec po prostu, zeby nie wierzyli tej kobiecie i nie marnowali swojego czasu, czas jest wazniejszy niz pieniadze.

przecież to nie jest "oszustwo", ktoś sobie zrobił żart. Tutaj cytat : " Przestępstwo oszustwa zostało określone w ustawie z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. 1997 Nr 88, poz. 553 ze zm.) w Rozdziale XXXV dotyczącym przestępstw przeciwko mieniu. Interesującym nas jest art. 286." a tu link do tego art : http://dobranowina.biz/2009/11/art-286-kodeksu-karnego-zanim-wyludzisz/

dla mnie jest to oszustwo i narazenie mojego zdrowia i zycia moejgo dziecka, wiec jest to oszustwo. a to chyba dobrze, ze chce zbey nikt inny nie stracil czasu i nie jechal jak wystawi znowu jakies ogloszenie. to moj obowiazek poinformowania ludzi. ja przynajmniej sie zalogowalam a ty nie potrafisz pisac z zalogowanego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

przecież nie ma obowiązku logowania się aby pisać na forum trojmiasto.pl? Bardzo dobrze, że ostrzegasz innych ale według KK oszustwo to zupełnie coś innego i tym wprowadzasz innych w błąd. Pomawiasz też tą osobę ( Art 212 KK bo według Art. 286 KK nie oszukała nikogo.)

I do tego wszystkiego masz paskudny, różowy, rażący po oczach suwaczek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...