taniec-white slide

siemanko...bardzo podoba mi sie jak tancza w white slide i bardzo bym chcviala z nimi trenowac ale nie wiem jak mozna sie z nimi skontaktowac. Wie ktos moze?? jesli tak to bardzo prosze o namiary!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: taniec-white slide

tak sie sklada, ze jestem z white slide :) a powiedz mi tylko, czy juz gdzies wczesniej tanczylas

no wlasnie nie tanczylam..ale widzialam jak tanczycie naprawde z****iscie i bardzo bym chciala wpasc do was na kilka treningow i pocwiczyc.. bo naprawde bardzo mi zalezy. ale moja kumplela tanczy w white slide i placi 40 zlotych miesiecznie i poprotu tylko trenuje i ja bym tez tak chciala wiec bede bardzo wdzieczna jesli odpiszesz. pa buziaki

Nie tanczylam wczesniej nigdzie. ale narazie chcialabym tylko zaczac trenowac z wami bo moja kolezanka tylko trenuje placi 40 zlotych miesiecznie i tylko trenuje i ja tez bym tak chciala ale kompletnie nie mam pojecia jak mozna sie tam dostac. moze bys mi pomogla?? byla bum bardzo wdzieczna. PS gratu;luje wygranej. ogolnie z****iscie tanczycie pa buziaki prosze o odpowiedz

Kliknij na moj nick i napisz do mnie na maila.

Re: taniec

siema mam porośbe mogłabyś siepo putac o namiaryna kluby w szczecinie tanica hip hop np .koleżanek, trenera z góry dzieks info możesz wysyłac na dk_mloda@o2.pl

taniec hip- hop

siema mam prośbe. Mogłabyś się popytać o namiary klubów w szczecinie tanica hip hop np. koleżanek lub trenera z góry dzięks. info możesz przysyłać na dk_mloda@o2.pl