siemanko...bardzo podoba mi sie jak tancza w white slide i bardzo bym chcviala z nimi trenowac ale nie wiem jak mozna sie z nimi skontaktowac. Wie ktos moze?? jesli tak to bardzo prosze o namiary!!
no wlasnie nie tanczylam..ale widzialam jak tanczycie naprawde z****iscie i bardzo bym chciala wpasc do was na kilka treningow i pocwiczyc.. bo naprawde bardzo mi zalezy. ale moja kumplela tanczy w white slide i placi 40 zlotych miesiecznie i poprotu tylko trenuje i ja bym tez tak chciala wiec bede bardzo wdzieczna jesli odpiszesz. pa buziaki
Nie tanczylam wczesniej nigdzie. ale narazie chcialabym tylko zaczac trenowac z wami bo moja kolezanka tylko trenuje placi 40 zlotych miesiecznie i tylko trenuje i ja tez bym tak chciala ale kompletnie nie mam pojecia jak mozna sie tam dostac. moze bys mi pomogla?? byla bum bardzo wdzieczna. PS gratu;luje wygranej. ogolnie z****iscie tanczycie pa buziaki prosze o odpowiedz
siema mam porośbe mogłabyś siepo putac o namiaryna kluby w szczecinie tanica hip hop np .koleżanek, trenera z góry dzieks info możesz wysyłac na dk_mloda@o2.pl
siema mam prośbe. Mogłabyś się popytać o namiary klubów w szczecinie tanica hip hop np. koleżanek lub trenera z góry dzięks. info możesz przysyłać na dk_mloda@o2.pl