tatoo??

jestem ciekawa co sądzicie na temat różnego rodzaju tatuaży i kolczyków zarówno u dziewczyn jak i facetów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tatoo??

odpowiedź jest prosta - żależy gdzie i żależy u kogo:)

odpowiedz jest prosta gzdie to juz zalezy od twojej wyobrazni ( np. w jezyku , pepku itd. ) a u kogo przeciez napisalam :o)

zależy nie tyle od wyobraźni co od wieku;) na mocno dojżałej kobiecie wygląda raczej....

tatuaz a i owszem tylko nie kolorowy , wieksze u facetow mniejsze u babek - miejsca wg wlasnej wyobrazni

Tatuaz - super jak zrobisz jeden to chcesz nastepny, wiem cos o tym, co do kolczyka- mam, lubie, ale nie wiem czy bym drugi raz zrobila.........

Ja tez jestem za tatuażem, sama osobiście zrobiłabym sobie taki delikatny, nieduży na łopatce. Powiedzcie tylko, czy to bardzo boli??
Bo mnie powstrzymuje przed zrobieniem sobie tatuażu jedynie lęk przed bólem.

Mam tatuaz na podbrzuszu, nie boli, mit ...czujesz deliktane swedzenie, uklucie, ale nie az tak jak to opisuja, a brzuch jest jednym z wrazliwszych miejsc0 ja chce zrobic jeszcze jeden

z bolem to zalezy... ja mam na kosci biodrowej.. prawie na brzuchu i bolalo.... bardziej niz myslalam, choc w ogole jestem dosc wytrzymala na bol

potwierdzam :-) robienie nie boli, czujesz tylko deliktane swedzenie i uklucie a potem chce sie zrobic jeszcze jeden...

boli zato usuwanie - dla tego pozostaje on do końca życia, popatrz kiedyś na ludzi starszych jak to wygląda moim zdaniem bobrzydliwie, wiec może lepiej na próbe zrobic sobie wodny kilka razy...

tatoo u dziwczyn ha piekna sprawa wygladaja wtedy bardzo bardzo .......
oczywiscie nie zawielki no i nie na sroddku glowy :?)

fakt jak zrobi sobie na mule to o sukience na ramiączkach możemy zapomnieć;) na czole???to był by hit sezonu...

Do gdanszczanki- widze ze tez Ciekreci jeszcze jeden- ja chyba zrobie, jak obronie magistra to na czesc Pani Mgr:)), a tatuaz jest w takim miejscu ze na starosc to tylko ja go bede ogladac a i sukienki moge nosic, widze go tylko te oczy, ktore powinny:)))

For Your eyes only - zupełnie jak w filmie...

tusia : moj tatuaż widac tylko latem :-)

Gdanszczanka: moj tylko wtedy gdy........wiesz tak to naprawde jest tylko dla moich oczu:)))

Dogie Panie to nie miejsce na przechwalanie sie na wzajem;)

Inne tematy z forum

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...