tenis stolowy

witam wszystkich

mialby ktos ochote pograc? ja nie mam pojecia gdzie w 3city mozna pograc ale jak sie znajdzie ktos chetny to niech da znac razem cos znajdziemy
info na miala aciddrink@wp.pl
pozdrawiam

Toomek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tenis stolowy

tomek28 napisał(a):

> witam wszystkich
>
> mialby ktos ochote pograc? ja nie mam pojecia gdzie w 3city
> mozna pograc ale jak sie znajdzie ktos chetny to niech da znac
> razem cos znajdziemy
> info na miala aciddrink@wp.pl
> pozdrawiam
>
> Toomek
Jesli masz ochote pograc w tenisa stolowego i na dodatek chcialbys sie dowiedziec gdzie to napisz do mojego syna Mateusza na... e-mail: alehandro@wp.pl , on bardzo czesto gra wie gdzie sa mozliwosci i bardzo chetnie spotka sie z toba aby razem pograc. Pozdrawiam Krzysztof

Ja też bym chętnie pograł z kimś a ten email z poprzedniego posta nie odpowiada, ktoś tu reflektuje zeby sobie pograc troche?

i ja z miłą chęcią bym sobie pograła, z resztą nie tylko ja, od miesięcy szukamy z koleżanką miejsca do grania, ale bez powodzenia, dajcie znać !!

mozna pograc w szkole na zabiance lub na zaspie - gram slabo i dawno nie gralam :) ale chetnie bym sie wybrala :)

Inne tematy z forum

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...