tenis stołowy

Szukam partnerów do gry w tenisa stołowego, kiedyś grywałem ale miałem przerwę i chetnie wrócę do tej dyscypliny, myślę, że szybko nabiorę formy bo ogólnie uprawiam sport tylko w pingla nie miałem okazji ostatnio grywać, chetnie 2-3 razy w tygodniu. Ze względu na to, że chciałbym tak troche poważniej do tego podejść to Paniom, osobom zypełnie początkującym i emerytom dziękuję, chciałbym się trochę zmęczyć w trakcie gry :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tenis stołowy

zajrzyj do hali mosir w Rumii w piątki od 19

Witam,

ja podobnie, z tym że mam z kim grać. Szukam miejsca gdzie można w miarę komfortowo i niedrogo sobie pograć (chodzi mi o okolice Łostowic, może Straszyn?)
Jakie są ceny i terminy na Meissner'a, może ktoś wie?

Ja chętnie pogram. Na Zaspie są 2 hale. Koszt jednej to 10 zł za ok. 2 godziny gry/stół (od godz. 20 do 22), natomiast druga (większa, lepiej wyposażona) to 20 zł/stół za dowolny czas gry. Trzeba by się dowiedzieć w jakich godzinach można grać na tej drugiej hali. Sądzę, że jest to uzależnione od treningów sekcji profesjonalnych.

Trochę już w życiu grałem (na tych halach nieraz) więc myślę, że moglibyśmy ze sobą powalczyć, a ewentualne różnice w umiejętnościach byłyby możliwe do wyrównania.

Czekam na kontakt tu lub na maila: jakubb_o@wp.pl

Inne tematy z forum

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...