tenis stołowy

Temat dostępny też na forum: Społeczność
tenis stołowy
Poszukuje partnera(ki) do gry w tenisa stołowego na MRKS-Zaspa od godz20 w poniedziałki środy ,czwartki (wybrany dzień)
istnieje możliwość pogłębienia wiedzy w trakcie 2godzinnych spotkań pod okiem trenera ,chodzi o relaks i rozruszanie się poza tym fajna atmosfera ,bo grajacy na tej sali ludzie tworzą klimat i przebywanie w towarzystwie ludzi grających z pasja daje uczucie odprężenia i przy okazji poprawia kondycje fizyczną
jestem dostępny pod nr 608-11-40-14 Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam, jaki jest poziom graczy i srednia wieku?? z gory dziekuje i jestem zainteresowany jesli to aktualne?

Re: tenis stołowy

Z chenca zagram.

moge zagrac

witam mam 18 lat i lubie grac w pingla tylko pytanie jak grasz jaki masz sprzed bo ja profesjonalna rakietka /sklejana/i moj poziom mocno wybiega poza sredni.pozdrawiam paweł sopot.

prosze o odp

witam prosze o kontakt tel -516 064 143 - stifler-pisałem juz przedtem

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...