tenis ziemny

Chciałabym pograć w tenisa ziemnego, a nie mam znajomych którzy potrafią grać. Czy ktoś może poleciłby mi jakiegoś trenera lub sam chciałby pograć. Pozdrawiam Alicja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tenis ziemny

Alicjo, przyznam szczerze, że chcialabym zacząć grać, ale mój poziom jest "0", więc nie wiem, czy Cię to interesuje..jeżeli też jesteś poczatkująca, to może uda nam się wspólnie coś wykombinować.. :-)

Hej:)Mój poziom jest również prawie 0 ale liczą się chęci więc jeśli zgadamy się z czasem to można spróbować.Pozdrawiam

No dobrze, w takim razie gdzie mieszkasz? gdzie chciałabyś zacząć grać, i jak często? no i od kiedy? Ja ze swojej strony proponuję sobotnie poranki, względnie niedziele, jeżeli jest taka mozliwość.
Co do miejsca - najchętniej Zabianka, lub Sopot poza tym może byc także Przymorze lub Zaspa.
;-) Pozdrowienia

Inne tematy z forum

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...