Witam.Szukam kogoś chętnego do pogrania wieczorami dla relaksu w tenisa stołowego. Trzeba tylko znaleźć salę i trochę wolnego czasu w jakiś dziń(lub kilka;) pozdrawiam, czekam na kontakt.
> Witam.Szukam kogoś chętnego do pogrania wieczorami dla relaksu
> w tenisa stołowego. Trzeba tylko znaleźć salę i trochę wolnego
> czasu w jakiś dziń(lub kilka;) pozdrawiam, czekam na kontakt.
szkoda,ze nie napisales na jakim poziomie grasz.
Pozdrawiam
Mój poziom? hmm to sprawa względna, myślę że mogę określić sie jako średniozaawansowany. bez cotygodniowych treningów forma zanika... Fakt,nie chciałbym się spotykac z całkowitą amatorką.
Fotouczniak, moze umówimy się na jakąś małą partyjkę na przyszły tydzień? (najlepiej czwartek)podaj tylko adres tego miejsca i jakiś kontakt do siebie (tel, gg, lub email) pozdrawiam!
fotouczniak a możesz sprecyzować gdzie dokładniej, bo ja Zaspe średnio znam, przydałaby sie ulica albo jak dojść z przystanku tramwajowego przy ETC. rozumiem,ze sprzęt trzeba mieć swój, bo tam są tylko stoły udostępnione?
Pozdrawiam
Hala Centrum Szkolenia PZTS w Gdańsku ul. Meissnera 3. Nie mozna nie zauważyć bo to jedyna hala w tej okolicy przy głównej drodze . Idąc w stronę morza to po lewej stronie około 100m przed KFC.
Grać można codziennie po 20. Moj gg 3566981
hej Magda, super, mnie pasuje ten weekend, w sobote pewnie bedzie zamkniete wiec wchodzi w gre niedziela lub przyszly weekend - zadzwonie na ta hale na zaspie i sie dowiem kiedy mozna grac, czy trzeba rezerwowac wczesniej itp. Chyba ze znajdziemy jakies inne miejsce, sprobuje sie dowiedziec. Moj mail kaye3@poczta.onet.pl , pozdrawiam