tens stołowy

Witam.Szukam kogoś chętnego do pogrania wieczorami dla relaksu w tenisa stołowego. Trzeba tylko znaleźć salę i trochę wolnego czasu w jakiś dziń(lub kilka;) pozdrawiam, czekam na kontakt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tens stołowy

Marek123 napisał(a):

> Witam.Szukam kogoś chętnego do pogrania wieczorami dla relaksu
> w tenisa stołowego. Trzeba tylko znaleźć salę i trochę wolnego
> czasu w jakiś dziń(lub kilka;) pozdrawiam, czekam na kontakt.
szkoda,ze nie napisales na jakim poziomie grasz.
Pozdrawiam

NA Zaspie można pograc codziennie po 20.
O ile pamietam za darmo, ew za jakies grosze.
Jest około 20 stołow.
Jakby co to ja moge od czasu do czasu.

Mój poziom? hmm to sprawa względna, myślę że mogę określić sie jako średniozaawansowany. bez cotygodniowych treningów forma zanika... Fakt,nie chciałbym się spotykac z całkowitą amatorką.
Fotouczniak, moze umówimy się na jakąś małą partyjkę na przyszły tydzień? (najlepiej czwartek)podaj tylko adres tego miejsca i jakiś kontakt do siebie (tel, gg, lub email) pozdrawiam!

fotouczniak a możesz sprecyzować gdzie dokładniej, bo ja Zaspe średnio znam, przydałaby sie ulica albo jak dojść z przystanku tramwajowego przy ETC. rozumiem,ze sprzęt trzeba mieć swój, bo tam są tylko stoły udostępnione?
Pozdrawiam

Re: tenis stołowy

Hala Centrum Szkolenia PZTS w Gdańsku ul. Meissnera 3. Nie mozna nie zauważyć bo to jedyna hala w tej okolicy przy głównej drodze . Idąc w stronę morza to po lewej stronie około 100m przed KFC.
Grać można codziennie po 20. Moj gg 3566981

hej,
zaczeliscie juz grac ? chetnie bym sie przylaczyla jesli mozna :)

nie, sie wszystko rozmylo. a moze zagramy w ten weekend albo nastepny, co Ty na to?
Magda

hej Magda, super, mnie pasuje ten weekend, w sobote pewnie bedzie zamkniete wiec wchodzi w gre niedziela lub przyszly weekend - zadzwonie na ta hale na zaspie i sie dowiem kiedy mozna grac, czy trzeba rezerwowac wczesniej itp. Chyba ze znajdziemy jakies inne miejsce, sprobuje sie dowiedziec. Moj mail kaye3@poczta.onet.pl , pozdrawiam

Inne tematy z forum

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...