terminy!!!

Zamówiłem kuriera, ładnie podjechał, zabrał paczkę, dostarczył następnego dnia, wszystko ładnie, kurier pobrał od adresata umówioną kwotę pobrania. Firma BPS zastrzega sobie 10 dni na przelanie pieniędzy do nadawcy. Dzisiaj mija 11 dzień, pieniędzy na koncie nie mam, na maile załoga nie odpowiada. Napisali tylko, że pieniędzy mam się spodziewać 26.01br. Co do dostarczenia paczki nie mam zastrzeżeń, a ze zwrotem pieniędzy mają problem...to przecież tylko albo aż 5 minut, jeżeli nie potrafią wykonać tak prostej czynności w ciągu 10 dni, to mówi to samo za siebie...nigdy więcej nie skorzystam z usług firmy BPS, załoga jest nie miła i nieprofesjonalnie podchodzi do sprawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: terminy!!!

JESLI CHODZI O TE FIRME BPS, TO SIE BARDZO ZAWIODŁAM, MINEŁO JUZ 3 i POŁ MIESIACA, JAK WOZONO MOJA PACZKE AZ DO WROCŁAWIA I TAM ZOSTAŁA OKRADZIONA - CZEKAM NA ODZEW KIEROWNICZKI REKLAMACJI PANI KATARZYNY, KTORA ZAPEWNIAŁA MNIE ZE NIEMA JESZCZE OD UBEZPIECZENIODAWCY, WIADOMOSCI , O MOJEJ OKRADZIONEJ PACZCE NA 2000TYS ZŁ, TAK MNIE ZBYWA KIEDY TYLKO ZADZWONIE , ZE JESZCZE NIC NIE WIE, TO JEST PONIZEJ KRYTYKI TAK ZWODZIC LUDZI, NIGDY JUZ NIE SKORZYSTAM Z TAKIEJ USŁUGI ZAKŁAMANEJ , JAK DŁUGO MAM JESZCZE CZEKAC NA ZWROT MOICH 2000TYS,

Ja również ponad 3 miesiące czekam na odpowiedz dot reklamacji (uszkodzona przesyłka) ale miarka się przebrała i składam pismo ponaglające nie wywiązanie się z art. 8 i 11 ustawy z dnia 27 lipca 2002 r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej. Pani Katarzyna faktycznie tam tylko figuruje, zero kompetencji.

Bardzo nam przykro, nową osobą zajmującą się reklamacjami jest Pani Dorota. Mam nadzieję, że okaże się osobą kompetentną i szybko zakończy reklamację.

Z poważaniem
Arkadiusz Jarząb