Szczerze powiem, że nie polecam (W.R.U.K.) jako klient nie lubię być zależny od humoru jaki w danym momencie panuje w biurze, roszcząc swoją uzasadnioną pretensję jako reklamację dotyczącą błędu w tłumaczeniu jak i dwukrotnie przełożonym terminem odbioru tłumaczenia, spotkałem się z bardzo nie przyjemną obsługą czego po raz drugi znosić nie zamierzam. Ale było to ponad rok temu. Od tego czasu szukałem i czytałem bacznie, aż znalazłem w końcu nie zapeszając biuro działające na terenie całej polski z kurierem gratis, u którego przetłumaczyłem już blisko trzysta stron. Za każdym razem jest to miła obsługa i rzeczowe ustalenia plus stały kontakt. Ponadto
http://www.nass.com.pl są czynni 24h na dobę i tu jestem spokojny bo nie rzadko mamy potrzebę zrobienia tłumaczenia szybko (im szybciej tym lepiej) zawsze miły głos bez względu na porę (po 17) przyjmuje zlecenie i jak to szybko możliwe odbieram je gdzie chcę. Przed ostatnim razem było to właśnie w Gdyni. Na pewno tej kancelaria tłumaczeń NASS nie zamienię na inne biuro. Tutaj mam też korzystny rabat za wypracowaną współpracę.