to jakiś żart
Dwa lata temu pisałam tu opinię chwaląc tą szkołę, to był błąd. Jestem w klasie maturalnej biol-chem, zostały niecałe 4 miesiące nauki a my po raz już 4! mamy zmianę wychowawcy oraz nauczycielki od chemii, to niedorzeczne zważając na to, iż piszemy maturę z chemii, każdy nauczyciel uczy inaczej, ma inne podejście. kto na tym traci? tylko uczniowie. Nie dotyczy to tylko biol-chemu klasa ekonomiczna również pod koniec nauki miała zmianę nauczyciela geografii(również piszą z niej maturę).
Pani z biologii, wyjeżdża na miesiąc zostawiając klasę maturalną. A potem mówią,że jeżeli nie umiemy to jest to nasza wina i potrzebne nam są korepetycje. Chyba jedynie pani Szczepańska oraz Gohr są tu z powołania, uwoelbiam te kobiety! Szkoda, że marnują swój czas w takiej szkole jak xix. Serdecznie nie polecam, cieszę się, że już tak mało czasu w tej szkole mi pozostało :)
Pani z biologii, wyjeżdża na miesiąc zostawiając klasę maturalną. A potem mówią,że jeżeli nie umiemy to jest to nasza wina i potrzebne nam są korepetycje. Chyba jedynie pani Szczepańska oraz Gohr są tu z powołania, uwoelbiam te kobiety! Szkoda, że marnują swój czas w takiej szkole jak xix. Serdecznie nie polecam, cieszę się, że już tak mało czasu w tej szkole mi pozostało :)