topless

Czemu na trojmiejskich plazach tak malo dziewczyn opala sie topless?? :-(( Wstydzicie sie, czy co???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: topless

to proste: trojmiejscy panowie nosza zbyt obcisle spodenki i jak im cos stanie, to im gumka od brzuszka odstaje
a poza tym - skora na biuscie jest bardzo ale to bardzo delikatna i poparzenie sloneczne na niej jest o wiele bardziej nieprzyjemne (sprawdzone)

Dzieki za informacje. Ja w kazdym razie nie mieszkam w Trojmiescie i tylko czesto tu przyjezdzam, tak ze z moimi spodenkami wszystko jest OK. A co do poparzen slonecznych to mysle, ze troche przesadzasz, w koncu w sierpniu slonce nie jest juz takie "mocne".

Aga jesli sie obawiasz o swoje sliczne piersi to umow sie ze mna a ja ci je natre olejkami ochronnymi i bedziesz mogla sie opalac bez staniczka.

Inne tematy z forum

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

marynarz pozna panią (193 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...