totalna kicha

Panie na recepci gwiazduja na maxa nic sie od nich nie dowiecie a jesli cos powiedza to najwarzniejsze rzeczy zostawiaja dla siebie i to np:os stycznia zmieniono regulamin nie ma o tym slowa karnet jesli wam sie skonczy 20 musicie zaplacic za poltora mc nie ma tak jak wszedzie ze karnet jest od dnia zakupu do konca daty i nastepny zmuszaja was w ten sposob na podpisanie umowy rocznej ale jesli nie bedziecie chodzic to i tak kase zabieraja z konta jesli zerwiesz umowe to za ponowne wejscie musisz zaplacic znow czlonkostwo jednym slowem totalna kicha o silowni nie bede wspominal bo brak slow powodzenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: totalna kicha

Popieram! Na początku siłownia była fajna, ale to co się dzieje teraz to jest poniżej krytyki. Po pierwsze mniej zajęć zumby, po 2 ogólnie mniej zajęć...Co się stało ze wszystkimi instruktorami? Gdzie tacy świetni instruktorzy jak Magda Jedynak( widziałam że nie ma jej w planie na luty), Ola Glock, Ania Niedźwiedzka czy też Magda Zawalska? Nie dość że zmniejszyli liczbę zajęć i pozbywają się najlepszych instruktorów to jeszcze mają wysokie ceny. Miały być karnety promocyjne i rabaty a co się okazało? Że niby są ulgi ale tylko i wyłącznie wtedy jeśli podpisze się z nimi umowę, która jest beznadziejna i działa na niekorzyść konsumenta. Szczerze powiedziawszy chciałam wykupić znów karnet, no ale w takim wypadku żegnam klub Calypso i będę uczęszczać gdzie indziej gdzieś gdzie szanuje się klienta a nie wpuszcza w przysłowiowe maliny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

na poczatku Calipso jeszcze bylo fajne ale teraz jest tam totalna porazka. Te laski w rececji to nic nie wiedzazwlaszcza taka jedna czarna chyba Roksana ma na imie. Tylko suszy zabki i wlosami zarzuca .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

przynajmniej ma czym suszyć i czym machać widać ze agnes ma jakies kompleksy hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Obrońca się znalazł, pewnie lubisz takie babki i chodzisz tam i się ślinisz:)
najważniejsza jest kompetencja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najbardziej ogarnięte to są chyba te dwie blondynki, bo mi bardzo dobrze wytłumaczyły wszystko. Ta umowa wcale nie jest taka zła, jeżeli ktoś i tak chodzi przez dłuższy czas. Z promocjami i zmianami tak jak w sklepie- raz są lepsze a raz gorsze- i dlaczego mieć komuś za złe, że jabłka nie są akurat przecenione, a ser podrożał? Normalna rzeczywistość.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja byłam zaskoczona ,kiedy pani z recepcji zawołała koleżankę by wróciła
do blatu ,a ze mną obeszła całą górę i pokazała wszystkie sale.
Niestety kiedy usłyszałam ,że trzeba dopłacić 100zł członkowskiego,wpisowego czy jak tam zwał tę opłatę ,to mi
szczena opadła.
Wiem ,że nie mogę regularnie uczestniczyć w zajęciach lecz
"z dosoku" bo mam taką pracę.
Pracuję na Przymorzu ,ale za 2 m-ce mogę pracować we Wrzeszczu
czy Oliwie i nie będzie mi prosto po drodze.
Więc dałam sobie spokój.
W rezultacie koleżanki które zachwalały ,same rezygnują z
dalszego kontynuowania zajęć ze względu na zmianę kadry
i opłat ,oraz zmniejszenie ilości zajęć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten klub zyskuje głównie na tym ,że jast Zumba z J. Szank a reszta, hmm...wieczorem nie ma gdzie palca wcisnać i dlatego tam nie chodzę.
W końcu się zorientowali,że ludzie którzy maja karte multisport dają kase i wchodzą za darmo. W okolicy już dawno do klubów z Multisportem jest za darmo ale widocznie Calypso czuję się lepsze. Oprowadzanie po klubie nowych osób nie robi na mnie wrażenia, taki chwyt marketingowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się. Zumba jest świetna, ale też zmniejszyli ilość godzin jak zresztą wszystkiego, zabrali też moje ulubione zajęcia czyli Dance itp. z Magdą Jedynak. Znaczy zajęcia może są ale Magdy już nie ma... tak samo spinning z Magdą Zawalską i Olą Glock. Co się tutaj dzieje? To wszystko jest śmieszne! A jeżeli chodzi o dziewczyny z recepcji to tylko lubię te 2 blondynki i tą jedną brunetkę opaloną, jako jedyne ogarnięte, miłe i z odpowiednim podejściem do klienta. Bo te 2 pozostałe to nawet jedna na drugą się patrzy która ma kluczyk podać bo ciężko im się ruszyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0