totalna porażka

Temat dostępny też na forum: Sensual Beauty & Spa
90 zł wydane na grouponie za kupon na mikrodermabrazję to jakieś totalne nieporozumienie!!! W "normalnych" salonach zabieg ten trwa 30 min a ja zostałam "załatwiona" w 15!!! Ponadto byłam troszkę niezorientowana co do ewentualnych opcji więc Pani wykonująca zabieg wręcz oszukała mnie informując że albo wybieram 4x wyłącznie twarz albo 3 razy twarz, szyję i dekolt z maską. Oczywiście w wersji 4 zabiegów powinna być też mikrodermabrazja szyi i dekoltu ale pani postanowiła wykorzystać moje niezorientowanie. To była moja pierwsza wizyta i poważnie zastanawiam się czy nie zrezygnować z 3 pozostałych! Po prostu kpina. Pieniądze wyrzucone w błoto. Widzę też że po fali krytyki w Internecie salon postanowił poprawić swój wizerunek bo jak grzyby po deszczu pojawiło się masę zachwalających komentarzy (gdy kupowałam kupon było ich zaledwie parę). Nierzetelność salonu zgłoszę do grouponu aby już nikogo więcej nie nabrali swoimi REWELACYJNYMI ofertami!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: totalna porażka

Wszystke niezadowolone Panie korzystające z usług zakupionych w zakupach grupowych zapraszamy na mikrodermabrazję do Atelier Urody Tien. 500 209 059
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: totalna porażka

Firmy oferujace zakupy grupowe to jedan wielka ściema..Od firm chcącyc umieścić ofertę w ich portalu żądają wysokich prowizji 30-50%!! Stąd firmy chcące promować się w ten sposób muszą oferować usługę najniższej jakości, "po łebkach", by po opłaceniu prawcownika zostało im jeszcze prarę groszy..Polacy niestety to kupują, a skutki tych poczynań już są żenujące, wynika to z realacji Pań na tym forum..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0