tragedia
Tragedia to mało powiedziane,jak mój przedmówca musiałem dostać z tej ... firmy przesyłkę.Jest 7 rano 31.12 dzwoni telefon, a raczej były słownie 2 dzwonki telefonu za mnim odebrałem tel. umilkł.Oddzwaniam a w słuchawce wnerwiony przeklinający głos mówiący czemu nie odbieram jak on dzwoni i o której zamierzam być w domu.
Tak przedstawił się kurier DPD który ma rejon Nowy Port.Dodał że jak mi się nie podoba to sprawę odkłada na poniedziałek.
Pytam go kto on jest i co chce ,wtedy raczył mi odpowiedzieć że ma dla mnie przesyłkę i że dzwoni o normalnej godzinie.
Zaraz po tel od kuriera dzwonie do działu obsługi tej ... firmy,gdzie automat mówi że obsługują od 8.00
To są właśnie przyzwoite godziny pracy a nie 7 Rano.
Tak przedstawił się kurier DPD który ma rejon Nowy Port.Dodał że jak mi się nie podoba to sprawę odkłada na poniedziałek.
Pytam go kto on jest i co chce ,wtedy raczył mi odpowiedzieć że ma dla mnie przesyłkę i że dzwoni o normalnej godzinie.
Zaraz po tel od kuriera dzwonie do działu obsługi tej ... firmy,gdzie automat mówi że obsługują od 8.00
To są właśnie przyzwoite godziny pracy a nie 7 Rano.