transport z białego poszukiwany

wybieram sie z kolega na najblizsza edycje i oczywscie cholernie duzo nas bedzie kosztowal dojazd
moze ktos sie nad nami zlituje i zabierze z bialegostoku tudzież z innego niedaleko polozonego miasta, wsi, osady ?

zapewne moja prosba pozostanie bez echa ale jesli znajdzie sie choc jeden prawdziwy chrzescijanin z tego regionu i postanowi wywiazac sie z obowiazku spelnienia dobreego uczynku ..... to podaje swoj adres dla omowienia szczegolow podrozy :D

holek-16@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: transport z białego poszukiwany

Ja wybieram sie na Harpagana :D ale najprawdopodobniej pociągiem:D jest w piątek o 6:00 z białego w strone Szczecina około 15 jest w Słupsku.Powrót z soboty na dzielele jest pociąg o 3 rano i jest póżniej :D ze znizkami nie wyjdzie wcale tak drogo :D pozdrawiam

tak i my bedziemy musieli uczynic i sie owym pociagiem zabrac :D w takim razie byc moze do zobaczenia w pociagu :)
pozdrawiam

Cześć!

Jest mała szansa że będę samochodem, do tej pory zawsze brałem auto, ale wtedy inaczej bym nie zdążył. Poza tym po biegu byłem tak zmęczony, że wracając musiałem kilka razy zjeżdżać na parking. Dlatego dla własnego komfortu i bezpieczeństwa teraz stawiam na pociąg. Zresztą dojazd jest niezły. Jeżeli sytuacja się zmieni i jednak wezmę autko, na pewno dam znać bo wtedy i mi wyjdzie taniej.
Poza tym może byśmy się z ekipą białostocką spotkali gdzieś na przysłowiowym piwku? Proponuję przyszły tydzień. Kto jest przeciw?

JJ

bardzo chetnie, czekamy na dokladniejsze propozycje:D

To co, panowie?

Piątek godzina 19.00 w Polanie?
Jeden z zewnętrznych stolików od Legionowej.
Dzban piwa i narada wojenna.

Pasuje?

Jacek
601 628-364

oj niestety ten termin odpada, jest akurat koncercik wiec mnie i kolegi mego by nie bylo, ale jak tam resztcie pasuje to ja nie bede negowal, co prawda kumpel studiuje w bialym, no ja musze dojechac z sokolki :P

To pisz póki czas kiedy Ci pasuje, ja się dostosuję.

P.S. Ja też pochodzę z Sokółki.

JJ

weekendy nam odpadają, to może poniedziałek o 17 w miejscu wyznaczonym

pozdrawiam

Będzie ciężko, w pn miedzy 17.30 a 19.00 jestem zajęty. 16 czy 19.15?

JJ

16.00

ajjj, wlasnie sie dowiedzialem ze kumpel ma zajecia do poznych godzin, i tak do konca tyg, wolny termin dla nas obu to piatek wieczor, osateczny i nie zmienialny jesli tylko Ci pasuje

Pasuje, więc zapraszamy też pozostałych białostockich Harpaganów na piątek do Polany. Myślę że godzina 19.00 nie była by zła.

P. S. Pozdrowienia od Kamila J. z Sokółki! To mój rodzony brat.

JJ

Pasuje, więc zapraszamy też pozostałych białostockich Harpaganów na piątek do Polany. Myślę że godzina 19.00 nie była by zła.

P. S. Pozdrowienia od Kamila J. z Sokółki! To mój rodzony brat.

JJ

no i super, do zobaczonka
pozdrawiam

Hej - a ekipa z Białegostoku udaje się na trasę pieszą czy rowerową ? - ja tym razem chce się przekwalifikować z trasy pieszej na rowerową?

Z listy wynika, że 8 zawodników z Białego plus 2 z Sokółki idzie pieszo a 2 na rowerach. Ja idę z buta.

JJ

widać ze sporo osób wybiera sie na harpagan więc może z rana w piątek spotkalibyśmy sie przy kasie i kupili bilet grupowy do słupska na 6.00 , razem zawsze lepiej :D

ja bede jechał tym pociągiem:D ale w Knyszynie wsiadam, trzymajcie miejsce dla mnie i mego rumaka, pozdrower

Hej - ja też wybieram się pociagiem ale nocnym tym o 16:00 w piątek. Nie załapię się wieć na bilet grupowy.
Pozdrawiaki

To może atakujmy pierwszy wagon... Ten o 6.00 oczywiście (drugi wagon wyjeżdża pół sekundy później) Z reguły z przodu jest luźniej niż z tyłu. Chyba że ktoś jest indywidualistą... W każdym razie trzech ludzi będzie na pewno gdzieś z przodu. A co do biletu grupowego, to chyba nie skorzystamy, bo przy jednej zniżce od orgów druga nie wchodzi w grę. No i chyba miejsce na rowery też jest z przodu o ile w ogóle jest. To do zoba.

JJ

bilet grupowy odpada ponieważ i tak mam wykupiona zniżkę:D, ciekawi mnie tylko czy pkp podstawi wagon rowerowy? bo może być kicha jak jeszcze po drodze bdeą wsiadali ludzie z rowerkami;/ bo wydaje mi sie ze z Olsztyna, Gdańska i okolic ludzie akurat tym pociągiem o 6 będą jechać;/