trenażer MINOURA

http://www.allegro.pl/item322014636_trenazer_minoura_rda_850r_unikalny_przecena_hit_.html

Co o tym sadzicie? Czy ten system sie sprawdza? Czy kolo zamachowe 850 g bedzie wystarczajace?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: trenażer MINOURA

Nie eksperymentuj tylko dorzuć parę gorsza i kup Tacx Satori.

polecam Swing :)

Ale mi sie nie chce zmieniac opony co chwila.

Ciekawe rozwiązanie :)
... ale ciekawe co na to obręcz?

Ta minoura to mega szit. Kup tacx'a i nie kombinuj z żadnymi wynalazkami.
Chyba że chcesz mojego tacxa grand excel kupić :) Dam dobrą cene :)

Lepiej odemnie kup swinga:) dobra cena:)

JA moge Ci sprzedac rowerek "treningowy" (prawie trenażer :)) na stawy mojej babci ( juz go nie uzywa) :))
Dobra cena ;]

Wygląda na to, że wraz z nadejściem słoneczka ludzie zaczęli pozbywać się złomu ;)

Cos ch...owe to sloneczko i zimno mi troche.

Ile chcecie i co oferujecie?

ja w dalszym ciągu mam do sprzedania meble kuchenne :P

Tacx grand excel, stan db, wszystko działa. dokładnie taki

http://www.extremefitness.com/reviews/showproduct.php/product/161/sort/2/cat/all/page/1

cena 800.
W Polsce kosztował ponad 2000zł, bardzo mocny opór, wszystko sterowane z komputerka. Można powiedzieć że jest to poprzednik obecnego cosmosa.
Sprzedaje bo po prostu go nie używam, po co ma się kurzyć.

Moja oferta jest zdecydowanie ciekawsza:) McGreen@wp.pl

To na czym w takim razie trenujesz? Nie mam kurcze zadnego doswiadczenia z trenazerami i nie jestem tez zawodnikiem wiec moze taki trenazer jest dla mnie po prostu zbyt profesjonalny. Choc czuje ze duzy opor przy malej predkosci by mi przypasil bo lubie strome podjazdy. Musze sie jeszcze troche poorientowac...

wza napisał(a):

> Ale mi sie nie chce zmieniac opony co chwila.

Zrób to co ja ;) mi tez się nie chciało zmieniac opony i kupilem kolo u rudego za 100, calkiem fajne ;p Teraz zmieniam kola, kolejnym etapem pewnie bedzie kupno calego roweru bo nie bedzie mi sie chcialo kół wymieniac :-P

Ja nie nawidze pedałowania w domu, ani nie mam na to czasu bo duzo pracuje:) Lepiej jezdzij na wyzszej kadencji oszczedzisz dzieki temu kolana i zyskasz na wadze dzieki temu iz nie urosna Ci tak uda:D:D

Ja nie preferuje jazdy na trenażerze, nie lubie po prostu jechć w miejscu. Wole jeździć na dworzu w zamieci śnieżnej przy -10 stopni :)
Dlatego szkoda żeby tak fajny sprzęt się marnował.

No wlasnie bylem dzis na dworze i jechalo mi sie super. Na poczatku powolutku sie rozgrzewalem, dla mnie to podstawa. Nie siedzialo mi tez nic na zoladku jak to czasem sie zdarza gdy zbyt szybko po posilku wychodze na rower. Powoli chyba odnajduje swoj rytm. Chec zakupienia trenazera byla wynikiem frustracji po niedzielnej jezdzie, zle sie rozgrzalem a do tego dmuchalo ostro czego nienawidze. Wiec na razie zluzuje z tym trenazerem.

Generalnie jezdze na wysokich kadencjach, pod gore tez i na szczescie nie mam problemu z kolanami. Ale czasem zdazaja sie krotkie podjazdy ktore trzeba brac silowo. Na niektorych technicznych podjazdach wysoka kadencja tez nie jest dobra gdy trzeba podciagnac tu i owdzie.

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...