trenażer

Witam
Powoli ale już jedak nadchodzi zima w związku z tym chcialbym sobie kupic trenażer i w związku z tym jaki typ trenażera jest godny polecenia taki co sie stawia rower na rolkach i pedałuje czy taki ktorego tylne kolo sie zaciska i tylko tyl sie kręci , jeszcze jak można ,można markami zarzucić :)
Pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: trenażer

raczej taki co koło wstawiasz, rolki są do dupy. A z firm to Tacx, Elite. sprawdz ceny na centrumrowerowe.pl, bo maja dobre i jakas promocje na jednego Elite.

Mam do sprzedania rower stacjonarny marki Kettler model Astor bardzo dobry do treningu posiada Pulsometr, licznik kalorii, prędkość aktualna, licznik przejechanych kilometrów, czas jazdy itp. Sprzęt używany, ale w świetnym stanie. Chciałbym sprzedać, ponieważ obecnie nie mam gdzie go trzymać. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na mail

Wlasnie Panowie, a co myslicie o takim rowerku?
http://skiteam.pl/fitness/Kettler/Racer/

Pozdrawiam

To, co przedstawiłaś to świetny sprzęt, ale cena również ciekawa. Polecam kupić od mnie za jedyne 500pln również można zrobić niezły trening.

ale podobno taki trenazer rolkowy na ktorym stawia sie cały rower jest lepszy bo musisz utrzymywac równowagę i lepiej oddaje to prawdziwą jazdę

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...