ADRO Gdynia

Byłem . zaniosłem dokumenty, wyjazd miał być na dniach bo zostałem zakwalifikowany , czekam juz ponad miesiąc i nic. Na moje telefony sekretarka odpowiada,że jestem do dyspozycji prezesa. A ogloszenia non stop szukają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ADRO Gdynia

mój mąż miał podobnie miał już wyznaczona datę ale dzień szybciej odwołali a po dwóch dniach dostał tele że wyjazd jest następnego dnia, a miałeś wyjechać gdzie i jako kto?

może ktoś więcej się wypowiedzieć na temat tej firmy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma beznadziejna.Mój mąż złożył papiery 2 lata temu miał też jechać jakoś przez 2 lata nie wyjechał mimo że był zakwalifikowany a non stop się ogłaszają.Polecam firmęQUADRANT wyjeżdżają na remonty statków do Francji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

płacą 26 zl na godzine w niemczech mąż wyjechal na 2 tygodnie a siedzi juz miesiac i nie wiadomo kiedy wroci wiec dla mnie beznadzieja, zgadzalismy sie na 2 tygodnie a nie na wiecej zjechac sam nie moze bo za duza kara by byla eh firma beznadziejna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwna firma w niej nigdy nic nie wiadomo, jedziesz na dwa tygodnie wracasz po dwóch miesiącach

i oto chodzi ciesz sie ze masz prace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak włśnie codziennie nowe ogłszenie a jak dzwonisz i pytasz to nie ma wyjazdu .To po jaki kij te ogłoszenia ????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...