Anna - ocena

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Przykro nam słyszeć, że doświadczyła Pani takich problemów. Bardzo zależy nam na poprawie naszych usług i jakości budowanych przez nas domów. Proszę o kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli szybko zająć się Twoją sprawą i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby naprawić tę sytuację. Dziękujemy za Twoją opinię, jest dla nas bardzo cenna i pomoże nam w dalszym doskonaleniu naszej oferty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wielokrotna próba kontaktu z Państwa działem obsługi klienta i dziesiątki wysłanych do Państwa maili pozostały bez odpowiedzi. Rozumiem, że obecnie zależy Państwu na sprzedaży kolejnych etapów, natomiast może warto najpierw usunać usterki o które nie możemy się doprosić od dwóch lat w dotyczasowo oddanych budynkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Anna - ocena

A o której inwestycji mowa ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tutaj z tego co sie orientuje to Olchowa. Proponuje sie przejsc po mieszkancach i podpytac o dewelopera.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wojtek - ocena (4 odpowiedzi)

Nie polecam! Są chciwi i niesłowni, mieliśmy kupić działkę od nich, po 9 miesiącach od podpisania...

Piotr - ocena (3 odpowiedzi)

Kupiłem nowy dom na Migdałowej i jestem nim absolutnie zachwycony! Piękna okolica. To miejsce...

Karolina - ocena (3 odpowiedzi)

Wszystko przebiegło sprawnie, dom porządnie wykonany, lokalizacja super - dokładnie to, czego...