Apetyt na Świat

Kolonie, obozy Biura podróży

Gdańsk, Kielnieńska 114

Kasia - ocena (1) Wyjazd z Apetytem to była prawdziwa przygoda! Program super, dostosowany do... Kasia Joanna H - ocena (1) Wyprawa do Maroka była niezapomniana, intensywnie i lokalnie - ale tak... Joanna H Magda - ocena (1) Profesjonlna obsluga i kadra, świetni ludzie z pasją! Magda
aallaa - ocena (1) Świetna wyprawa do Tajlandii! Pełna atrakcji, widoków i smacznego jedzenia,... aallaa Marek - ocena (1) Przerabiałem już różne biura, ale na Apetycie nigdy się nie zawiodłem! Od... Marek Julia - ocena (1) Biuro prowadzone z pasją i sercem. Czuć to na każdym kroku. Ciekawa oferta... Julia Bartek - ocena (1) Wyprawa do Wietnamu z liderem Piotrem (Łobuz) Łobazą była niezapomnianym... Bartek Podroznik z Gdyni - ocena (1) Wyjazd na Islandię z Apetytem na Świat to niezapomniana przygoda! Program był... Podroznik z Gdyni Daria N. - ocena (1) Bardzo fajne biuro z Gdańska, ciekawe kierunki, dopracowane programy... Daria N. Adam Piotrowski - ocena (1) Nie znam drugiego takiego biura podróży. Wyjątkowe programy wypraw, w stylu,... Adam Piotrowski Monika - ocena (1) Wyprawa do Islandii z biurem podróży Apetyt na Świat to jedna z najbardziej... Monika Piotr - ocena (1) Świetna wyprawa na Lofoty - zawsze marzyłem o podróży za Koło Podbiegunowe i... Piotr