Rafał jest najlepszym instruktorem w Gdyni (1) Tak. Każda godzina jazdy to jak egzamin, więc sam egzamin to tylko... k NAJLEPSIEJSZY..... /jak to mawiał KubuśPuchatek ;)/ (1) Kurs prawa jazdy robiłam w innej szkole w Gdyni /tam jeździłam z trzema... Asia Monika - opinia (1) kurs skonczylam w innej szkole czego zaluje gdyz nie udalo mi sie zdac za... Monika
Najlepsza pomoc w uzyskaniu prawa jazdy. (1) Szkoła ta spełnia wszelkie kryteria jakie można jej postawić, Instruktorzy są... Beata B. jak najbardziej POLECAM (1) Nauke w tej szkole jazdy oceniam jak najbardziej pozytywnie. Szczegolnie... Anna Wódkowska POLECAM:) (1) Super szkola! w szczegolności chciałam podziekować Pani Monice,która wiele... Magda Porządne przygotowanie (1) Chciałem osobiście polecić wszystkim naukę jazdy lub tak jak w moim przypadku... x Polecam - najlepsza szkola dla kazdego ! (1) Bardzo polecam szkole jazdy pana Rafala. Zdałem za pierwszym razem. Nauka... W. Lukasz Asia Jankowska - opinia (1) Bardzo gorąco polecam tę szkołę, a w szczególności Panią Monikę - dziękuję za... Asia Jankowska Dziekuje za przygotowanie!!! ZDALEM ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM !!! (1) Prawo jazdy zrobilem w 3 miesiace, z czego 3-ci miesiac czekalem na egzamin.... Marek Czaja Swietna pomoc w doszkalaniu (1) Szkoła na piątkę - aby się doszkolić w jezdzie , wykupiłem sobie w... Przemek B. Dziękuję i polecam każdemu! (1) Nie ma słów, które opisałyby moje szczęście - ZDAŁAM! Tylko dzięki... Gosia Polecam (1) Najlepsza szkoła, polecam wszystkim. Jeździłam z 3 instruktorami, ale pani... Anna K POLECAM !!!! (1) ZDAŁAM !! za II razem ale jak na osobę zdającą w obcym mieście uważam to... Paula dobra szkoła!!!!!!!!!!! (1) Wykłady ciekawe,dużo z nich zapamiętałem,Nowe auta!Monika super... Yaro Dzisiaj zdalam za 1-ym razem (1) POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁE! WYKŁADY Z PANEM RAFALEM MIŁE I POUCZAJĄCE,DUŻO... AGNIESZKA P. Witam Państwa (1) Rzadko zdarza mi się wystawić tak pozytywną ocenę bez cienia krytyki. Godziny... Agnieszka Gorąco Polecam (1) Szkoła rewelacyjna, godna polecenia,miła atmosfera i profesionalne... Edyta POLECAM!! (1) witam, już prawie od roku jestem szcześliwym posiadaczem prawka(zdane za... Krzysiek Fachowa nauka jazdy (1) Serdecznie polecam OSK Auto Lider. Super instruktorzy niezawodny sprzęt i... Maciej Bloch