Bieg Urodzinowy Gdyni z Decathlon

Temat dostępny też na forum: Bieg Urodzinowy Gdyni z Decathlon
9 lutego, w 99. rocznicę urodzin naszego miasta, odbędzie się kolejna edycja Biegu Urodzinowego Gdyni. Impreza ta, podobnie jak w ubiegłym roku, zainauguruje cykl Grand Prix Gdyni w Biegach Ulicznych 2025.Urodziny Bieg Gdyni - Trasa bieguTrasa tegorocznego biegu posiada atest Polskiego Związku Lekkiej Atletyki i ma długość dokładnie 10 km. Start oraz meta zlokalizowane będą przy ulicy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oby po tym bieganiu nie było śmieci w mieście tak jak zostają po innych takich imprezach masowych

Do dziś w lesie dookoła Witomina na dróżkach wiszą kolorowe taśmy i kartki z numerami. Organizować tak, płacić tak ale już po sobie posprzątać to nie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprzątanie należy do organizatorów.
Oni też powinni być karani za brak sprzątania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W gdyni procz biegania cos jeszcze sie dzieje?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, trzeba wejść w imprezy-kalendarz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znowu ulice poblokowane, korki, objazdy, nerwowa niedziela. Jestem przeciwniczka takich akcji. W zasadzie to Gdynia niejako "obrzydzila" mi piękna idee sportu i aktywności, zaczynam patrzeć wrogo na tych ludzi, przez których nie mogę podjechać pod dom
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wolność jest kobietą: Doda, Kasia Lins (46 odpowiedzi)

27 czerwca na placu Zebrań Ludowych pod hasłem "Wolność jest kobietą" odbędzie się koncert...

Ekwador Festival 2025 (7 odpowiedzi)

Przygotuj się na niezapomniane muzyczne doznania podczas festiwalu! W piątek, 11 lipca, na scenie...

Motocrossowe Mistrzostwa Świata Sidecar / Mistrzostwa Europy Quadcross (4 odpowiedzi)

Gdański Auto Moto Klub z dumą zaprasza na jedno z najbardziej widowiskowych wydarzeń sezonu!14 i...