Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak Szadółki i Łęzyce. Na facebook jest założona grupa protestująca, zaraz dzięki naszym władzom nie będzie można ok a w domu otworzyć, fetor itd. budowa planowana w miejscu podziemnego zbiornika wod gruntowych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno

Jakiś link do grupy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno

Najlepiej napisać to na grupie Bojano Polska bo tam jest największy zasieg, każdy mieszkaniec będzie odczuwać skutki takiego wysypiska nieważne czy mieszka obok czy 5 km dalej odór będzie czuć wszędzie

nazwa grupy to : Stop Odpadom Kielno

Temat jest pilny bo dokumentacja jest już dość zaawansowana , jak się nie razem nie weźmiemy bedzie wysypisko smieci na samym środku między Bojanem , Kielnem a Koleczkowem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś mi ta sprawa śmierdzi. Zdaje się że w tym rejonie mieszka nasz wójt. Czy myślicie, że zgodziłby się on na realizację takiej inwestycji jak opisujecie tuż przy swojej posesji? Czy przypadkiem nie wyolbrzymiacie tematu?

Inne tematy z forum

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Rozkłady ZKM Bojano - Gdynia (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy wiadomo coś o planach zwiększenia liczby kursów autobusów na trasie Bojano...

Nawodnienie ogrodu - ciśnienie wody - Bojano (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś może podać jakie ciśnienie wody ma w kranie w ogródku? Czy jest szansa na 4...