COMA.RE-START. Gra o Wszystko

Temat dostępny też na forum: COMA.RE-START. Gra o Wszystko
Po wyprzedanym w 10 godzin koncercie RE-START w rodzinnej Łodzi, legenda polskiego rocka rusza w trasę z niezwykłym widowiskiem multimedialnym, które prezentuje w ujęciu muzycznym i wizualnym najważniejsze utwory i momenty z historii zespołu. COMA cztery razy zagra o Wszystko, tworząc wyjątkową grę z własną historią! Zapraszamy 17 października 2025r. na koncert w Ergo Arenie.To będą kolejnej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panowie grają na nostalgii, a jakość wykonania już niestety nie ta sama. Zakładam, że mimo wszystko znajdzie się dużo osób chętnych pójść posłuchać. Mnie osobiście cena negatywnie zaskoczyła.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zgodzę się, widziałem ich na tegorocznym Jarocinie: pełen ogień i niesamowite widowisko, dla mnie najlepszy koncert.

Coma teraz a Coma kiedys

To już nie to samo. Niestety. Odnosze wrazenie, ze Roguckiemu po prostu juz sie nie chce...

Inne tematy z forum

Scorpions (15 odpowiedzi)

Koncert Scorpions w Polsce! Wyjątkowe koncerty odbędą się w Trójmieście i Krakowie z okazji...

VI. edycja Polboat Yachting Festival (17 odpowiedzi)

Od 24 do 27 lipca 2025 r. w gdyńskiej Marinie Yacht Park, należącej do Grupy PHN, odbędzie się...

Masz Minutę - gość specjalny: Ewa Błachnio (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wartkie komediowe show z elementami stand-upu, roastu i improwizacji. Dziesiątki...