Certyfikaty-Papióry itd.,itp.

Zajmuje się tym,od dawna i jak czytam o ofertach pracy,to mnie to osłabia. Te wielkie psychologo-handle,nawet nie potrafią napisać o co tu chodzi. Mnie papiery kojarzą się z papierem toaletowym, lub rynkowym. Wystarczy spytać, pracodawcę który tym się zajmuje i odpowiedż, mamy pewną.Sam doskonale wiem, jak to wygląda. Ciągle pada,jedno pytanie, gdzie jest poprzedni pracownik i nie ma, na to odpowiedzi. Reasumując wypada na to, że już nie długo, będzie potrzeba magistra, do trzymania, rączki spawalniczej. Byle kto, tam się, nie dostanie. A co do znajomości, obcych języków, to lepiej, już o tym, nic nie mówić. Makabra jest, ze wszystkim. A kto jest, winien tego wszystkiego, że tak obecnie jest ? Jaja są, na okrągło. Nawet jak tokarzy szkolą, to tak wygląda koło. W kraju-praca u Pana, za pana drobne. Kuniunktura leci, na łeb i szyje propagande. I morze się udo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Certyfikaty-Papióry itd.,itp.

a mógłbyś po polsku?...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...