DO&CO GDANSK-PRACA

Witam, czy ktoś pracował/pracuje w tej firmie na lotnisku w Gdańsku? Jak atmosfera i zarobki w tej firmie? W ogłoszeniu piszą, że praca od 7 do 17/18. Czy to prawda czy może ściema i 3ba zostawać po godzinach. Ile osób pracuje na zmianie.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracuje na gdanskim lotnisku w firmie heandlingowej,to co moge powiedziec o firmie cateringowej to nic pozytywnego.dwie osoby na zmianie a jak trzeba to zasówasz na kuchni przy garach.Co prawda dostaniesz obiad ale szału w nim nie ma .Ciągłe kontrole ochrony lotniska i presja czasu bo to na już.Kierowniczka do bani bo ma nakazy w Warszawy co do terminów.Zarobki 1850 na reke a co dzien zostajesz dłużej i soboty,niedziele,swieta i kazde dni bo lotnisko żyje 24h/7 dni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok. To dzięki wielkie za info. Ja akurat chciałem na kuchnię, ale jak taka atmosfera to sobie daruje, i będę szukał dalej. Dzięki i miłej niedzieli życzę :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (189 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...