CEKOLOWANIE (2) szukam kogoś, najlepiej jakiegos pana, który wycekolowałby mi pokój w... Kamila3105 poszukuje do sprzatania (1) Poszukuje albo sprawdzonej firmy sprzatajacej albo solidnej i uczciwej pani... putrajaya FARBA SILIKATOWA SPRZEDAM!!! (1) Witam , mam do sprzedania 40 wiader (po 10l) farby silikatowej elewacyjnej... iza28
jak to jest z amerykanskimi rozmiarowkami? pomocy (2) witam czy jest mi ktos w stanie opisac "po naszemu" ;) merykanska dziecieca... Dagger kafelki (11) Czy moglibyście mi napisać ile średnio kosztuje położenie kafelek za metr.... Monic82 osiedle Castilla na Kowalach (3) ostatnio byłem zapoznać się z mieszkaniami na tym osiedlu www.castilla.pl i... ralfxxx ile to kosztuje?? (7) ile kosztuje ziemia i ile jej trzeba kupić by wybudowac mały domek... agulinkaaaa Zamienię mieszkanie na duży kwaterunek (1) 2 pokojowe mieszkanie 49 M2, włas. Gd-Zaspa, pierwsze piętro, winda, loggia,... Mart Przyjme niepotrzebne już materiały budowlane (1) Witam serdecznie, przyjmę zbędne już materiały budowlane, które pozostały po... pislaw77 Szukam ekipy budowlanej na końcówkę siepnią/początek września...PILNE!!!!!!!!!!! (2) Poszukuję ekipy budowlanej do budowy domu jednorodzinnego. Rozpoczęcie prac... RoDka szykam mieszkania morena (wynajem) (1) Szukam mieszkania (do wynajęcia) na morenie dla matki z dzieckiem 5letnim,... dasolo mieszkanie na poddaszu-poradźcie (6) Witam. Planuję kupić niewielkie mieszkanie na poddaszu w stosunkowo nowym... florist Przedstawiciel handlowy UPC ? (1) Witam !!! Poszukuje kontaktu z przedstawicielem handlowym UPC w sprawie... AgusiaGda plyta gazowa (1) Chciałabym zapytać czy polecacie płytę gazową do zabudowy ceramiczną (jest... lestek rent a room for 4 persons (2) I need to rent a room for 4 persons in Sopot/Gdynia (50PLZ for 1 person will... vladus Szukam Mieszkania na Orunia Południe/Okolice (5) Kupie mieszkanie, 2pok, Orunia-Południe/Okolice dasolo geodeta-pilne!!! (2) Poszukuję geodety do wytyczenia działki, czy możecie kogoś polecić? malwinkak Jakiego malarza polecacie? (9) Zanim wezme kogos w ciemno chcialabym dowiedziec sie czy mozecie mi polecic... putrajaya meble ratanowe (1) Czy możecie polecić sklepy meblowe z ratanem? sarkozi Szukam garażu - Pruszcz (1) Szukam garażu do wynajęcia, ważne żeby miał prąd. Lokalizacja - najchętniej... luki