Feromony jakie macie zdanie?

Słuchajcie a jakie macie zdanie na temat feromonów? Sam chciałbym sobie kupić feromony nie tylko dla uwodzenia ale na co dzien. Ostatnio wyczytałem, że dobrze dobrane feromony bardzo pomagają w popularności oraz podnoszą pewność siebie, której niestety nie mam. Oraz pomagają w nawiązywaniu znajomośći.

No więc kilka miesięcy temu zamówiłem sobie jakiś szit z allegro, który nie działał. Były jednak tanie tak wieć biorę pod uwagę, ze nie działały własnie z tego powodu. Jednak teraz chciałbym sobie kupic coś co działa i cos skutecznego. Co możecie mi zasugerować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie testowałeś? Z wszystkich opinii jakie możęsz wyczytać najlepsze są Love Desire. Sam je przetestowalem i mogę te opinie potwierdzić. Jednak pamiętaj, ze sam feromon wszystkiego za Ciebie nie załatwi. No na pewno będzie Ci o wiele latwiej zawierac nowe znajomości, ale nie oczekuj, ze diametralnie zmieni się obraz postrzegania Ciebie przez innych. Bedzie pozytywniejszy ale bez odpowiedniego podejścia nie zmienisz zbyt wiele.

Szczerze mówiąc, feromony trochę nie działają tak, jak by się chciało. Próbowałam różnych produktów, ale efekt był bardzo słaby albo praktycznie żadny. Myślę, że to bardziej kwestia psychiki i pewności siebie niż samych feromonów.

Inne tematy z forum

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Erekcja problem. Co robić? (8 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

Najlepsze środki na erekcj e bez recepty (7 odpowiedzi)

Witam. Chciałbym abyśmy tutaj zrobili rankign środków na e rekcję bez recepty, które mogą mieć...