HOTEL FOCUS

NIE POLECAM !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: HOTEL FOCUS

dlaczego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

BO NIE POLECAM AMEN
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hahahaha,to coś na zasadzie: Wiem ale nie powiem :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kaczynski tu tez się udziela? wiem ale nie powiem :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prosimy o informacje ;-)))))) może ktoś chciałby złożyć CV ?!?!?! a tu taka zniechęta, trochę wyobraźni ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZEOFIL nie polecasz bo zwierzątek nie było w zasięgu ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy jest szansa , że ktoś ma więcej do powiedzenia o pracy w tym hotelu? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poszłam tam na pokojową ale zrezygnowałam bo jestem zbyt powolna :) dali mi pierwszego dnia 23 pokoje do sprzątnięcia. Szkolenie wygląda tak, że idziesz z którąś z pań już zatrudnionych sprzątać jeden lub dwa jej rejonowe pokoje (w tym czasie wypytujesz ją o różne rzeczy co i jak się robi i oczywiście sprzątasz razem z nią). Po ogarnięciu tych dwóch pokoi idziesz na swój rejon sprzątania i zasuwasz!! Masz na to 8 godzin, za nadgodziny nie płacą bo "musisz się wyrobić, każdy ma tyle rejonu co ty". Ja tam spędziłam 9 godzin, nie mam konta w banku przez co nawet nie zobaczyłam pieniędzy, które zarobiłam przez ten jeden dzień, podarowałam sobie już tą jedną godzinę więcej (nie zapłacili mi gotówką, bo siedziba firmy sprzątającej jest w Bydgoszczy czy tam gdzie). Ogólnie to płacą tam 9,5zł brutto/h. Nie jest tam tak źle, ja zrezygnowałam, ponieważ jak pisałam wcześniej nie dałam sobie rady z czasem. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

bałagan i jeszcze większy wyzysk za marne pieniądze. Rotacja, rotacja i jeszcze raz rotacja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...