Hip hop classics festiwal

Temat dostępny też na forum: Hip hop classics festiwal
Hip Hop Classics Festiwal - Tylko Największe Klasyki Polskiego Hip Hopu! Hip Hop Classics przedstawia cykl 5 festiwali będących hołdem dla najważniejszych postaci i prekursorów hip hopu w Polsce. Pięć miast, jedna pasja, nieśmiertelne klasyki i atmosfera której się nie zapomina. Koncerty pod szyldem Hip Hop Classics wracają do korzeni rapu - rapu który wychował pokolenia. Legendarne ksywki i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Jak można było zorganizować tak dobry festiwal, z takimi kozackimi wykonawcami w tak słabym miejscu jak klub Svera w Gdynii. Nie dość, że impreza zaplanowana na godzinę 17:00 zaczęła się o 20:00, przez 3 godziny grał sobie Dj... To jak się zaczęło było jeszcze gorzej. Tak złego nagłośnienia nie słyszałem jeszcze nigdzie. Cała konstrukcja klubu rezonowała, cały dach się trząsł i wibrował, okna wibrowały, konstrukcja się trzęsła. Słychać było tylko potężne basy i nic więcej, ciężko było nawet poznać jaki to kawałek. Dopiero po odsłuchaniu kawałków nagrań z telefonu w domu była lepsza jakość bo nie słuchać było tego dudnienia. PO-RAŻ-KA. Wyszliśmy o 22 bo nie dało się dłużej wytrzymać. OSTR mega rozkręcił imprezę ale to on był jednym z organizatorów i nie wiem jak mógł dopuścić aby taka fajna impreza odbyła się w tak fatalnym miejscu. Szkoda uszu, pieniędzy i czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miał być classic

Nagłośnienie porażka to jedna kwestia. Ale to że grammatik całkowicie zmienił swoje mega dobre utwory to już wbiło ostatni gwóźć. Przyszedłem na classic... Bębny ok ale w oryginale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rambo II - Octopus Festival (3 odpowiedzi)

John Rambo chciał tylko zdobyć coś do jedzenia - a po sukcesie swojego filmu powrócił na kinowe...

Jazz na Wyspie (9 odpowiedzi)

Czwarta edycja cyklu koncertów Jazz na Wyspie odbędzie się latem 2025 roku na malowniczej wyspie...

Gramy dla Zwierząt (8 odpowiedzi)

Już 13 września 2025 r. w Sopockich Błoniach odbędzie się wyjątkowe wydarzenie, które łączy pasję...