Hotel LOGOS

czy ktoś coś o nich wie? ogłoszenia pojawiają się dosyć systematycznie? ktoś tam pracował?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel LOGOS

tak pracowałem bardzo krótko , wymieniają ludzi małe potknięcie a juz dziekuja, pieniadze tez małe.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Małe potknięcie? :) Domyślam się, że to potknięcie to było zamulenie i nakrywanie bufetu przez godzinę oraz potłuczenie 50 bulionówek, tak? :) Cały czas poszukują, bo przychodzą osoby, z doświadczeniem w rozdawaniu ulotek, itp. Pracowałem przez pół roku i pracowałbym nadal, odszedłem z powodu spraw prywatnych, ale miejsce, atmosfera itp. itd naprawdę mega.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracuję tu prawie rok i jest to pracodawca bardzo dobry.Mamy umowy o pracę, nikt nikogo nie zwalnia za potknięcia. Oczywiście ekipa została zmieniona na nową doświadczoną, ale nie za blachostki. Polecam to miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak atmosfera nie sympatyczna,.. zero poszanowania tylko wyzysk człowieka za marne grosze i wymieniaja pracowników co chwile
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...