Hotel Różany Gaj

Witam. Pracował ktoś tam może? Jestem ciekawa jaki klimat tam panuje, jakie zarobki i czy obawiać się sprzedaży hotelu bez załogi? Mam tam rozmowę o pracę i nie wiem czy ryzykować skoro dowiaduję się, że ma zostać on sprzedany....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Różany Gaj

Ostrzegam wszystkich przed tym hotelem.Pracowalam tam na czarno,nawet umowy niedostalam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To dość powszechny "syndrom hotelarstwa i gastronomii". Uczciwą firmę to poznasz po tym, że najczęściej dają papier do podpisu już pierwszego dnia. Bywa,że dzień wcześniej. Umowy zlecenia też powinny być tak samo zawierane, a nie po miesiącu. Ja tak już się nie dam wykolegować. Umowa do podpisu nie dłużej niż do końca 1 dnia pracy i ok. Na drugi dzień przyjść i czekać do godziny. Nie ma, umowy to mnie nie ma...Kiedyś gostek nie dał mi umowy przez ponad 2-tygodnie, było od słowa do słowa pyskówka po czym stwierdził, że....musi mnie zwolnić. Ja na to, że wpierw trzeba mnie zatrudnić, ubrałem się i wyszedłem prosto do PIP. Była umowa z datą wstecz i jego kłopot, bo bez pracownika i na "celowniku".

Witam. Prawdopodobnie jest to powszechny proceder w tym hotelu. Dostala pani wynagrodzenie? Prosze o kontakt na maila amos2121@wp.pl .

Dostalam 600 zl.za 14 dni pracy po 8 godzin.wychodzi 5 zl na godzine.czy ktos slyszal o takiej stawce w tych czasach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę się zapytać czy znajdą umowę i wyrównanie czy wolą rozmawiać z prawnikiem
jak coś to proszę o informację na priv czy chce pani walczyć z nimi i o jaką kwotę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (189 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...