to nawet nie jest refleksja (22) już nie pamiętam, jak to jest piątkową nocą udać się na miasto postraszyć... ćma barowa UWIELBIAM RYMY CZĘSTOCHOWSKIE (1) Skoro upalne lato jest tuż tuż -to już teraz dupę rusz, bo wiosna-... Grzegorz Rymopis umarłam ze śmiechu i straszę (3) http://www.wykop.pl/link/174656/komunia-wedlug-empiku-img komentarze... Stvoriczko
co to za ściema? (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przedstawiciel-handlowy-ogl16... bazyl1560 sówki (14) sorki za monotematyczność, ale sangre de toro robi swoje. jak powiedział... hobo UROK PROSTOTY (1) Żyje sobie pewien pirat na Molukach ,cholernie odważny, a wielka dupa.... Grzegorz Rymopis KARIERA WICEPREMIERA (1) Są Prezydent i Premier, lecz bez kontroli jest tylko jeden. Od... Grzegorz Rymopis papier toaletowy (4) A jeśli jest w innym pomieszczeniu, to co ... Zamiast np. ścierki kuchennej... ranny pantofel czwarta nad ranem (6) obudziłem się i nie mogłem telefonu znaleźć. włączyłem zamulający komputer... hobo słońce wkońcu przygrzało... (2) poprawna polszczyzna miod Pomoc Gdańsk (8) A więc tak niedługo zamierzam się wybrać do Gdańska, nie ma co ukrywać... Mroz Hala Targowa- Pilna pomoc!! (1) Witam serdecznie, chciałbym prosić Was, forumowiczów o pomoc. Otóż chciałbym... bober41 Jeziorko (3) Czy znacie jakieś fajne jeziorka w pobliżu trojmiasta? Chodzi mi o takie... synea CENNIK MIŁOŚCI (1) Mówi róża do motyla „Czas tak szybko mija, więc niech pan... Grzegorz Rymopis : (1) w końcu napisali coś porządnego :)... ćma barowa Nic się nie stało (1) No nic przecież nic się nie stało Tylko ktoś tak po prostu nie przyszedł... *Kropeczka gdzie zamieszkac w Trojmiescie?? bardzo prosze o rady mieszkancow tego urokliwego miejsca na ziemi;)) (2) Witam wszystkich mieszkancow Trojmiasta ;))) Bardzo potrzebuje Waszej... ja ZNALEZIONO PSA!! (1) W okolicach Oliwy przybłąkał się pies w typie beaglea. Tel. 602455739 znalazca Madonna (12) Madonna "Sticky & Sweet Tour 2009" sobota, 15 sierpnia, 2009 Lotnisko Bemowo... Piotr Tęsknota (1) Jak wygląda świat, kiedy życie staje się tęsknotą? Wygląda papierowo, kruszy... *Kropeczka