Jak wasze dzieci jadły przy zmianie pokarmu z mleka na stały

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Jak wasze dzieci jadły przy zmianie pokarmu z mleka na stały. Mój mały nie chce po marchewce czy jabłuszku jeść już mleka. Jak było u was, czy to normalne. Dodam że maluch jest na nutramigenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak wasze dzieci jadły przy zmianie pokarmu z mleka na stały

Moj mleko po tym pil normalnie jakby sie ta marchewka czy jabluszkiem nie najadl,ale wiesz kazde dziecko potrzebuje innej ilosci pokarmu wiec moze sie najada i mleka nie potrzebuje.

Moja córka 05.06 skończy 6 mies. i po obiadku już mleka nie pije, tylko, że ona zjada już duże słoiczki HIPP dla 5 mies.. Ogólnie jedzenie wygląda tak 8:30 180 ml mleka, 14:30 obiadek, 16 deserek, 19 mleko 210 ml mleka, 5 rano 180 ml mleka. Młodej to wystarcza.

Moja mała też nie chce jeść mleka... popróbowała już deserków i obiadków i krótko mówiąc ma mleko w nosie... ale ja znalazłam na nią sposób i dodaje do mleka kaszki smakowe a to Jej odpowiada =)

Moja je z nami już wszystko to,co my(ma 2 latka)ale mleczko też chętnie wypija.

dziękuje za odpowiedzi, czyli to normalne.

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...