Karaoke - nagroda niespodzianka

Temat dostępny też na forum: Karaoke - nagroda niespodzianka
nie trzeba nikomu tlumaczyc co to KARAOKE :)zabawa przy naszym KARAOKE jest o tyle ciekawsza, że za każdym razem,w każdy piątek, a także w soboty i niedziele na zwycięzcę czeka nagroda niespodzianka!!!!KARAOKE prowadzi DJ Kamil-śpiewający kelner!GRA WARTA ŚWIECZKI!!!-----------REZERWAZJA STOLIKÓW:(058)557 53 74ZAPRASZAMY CIEBIE I TWOICH ZNAJOMYCH!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo mila inicjatywa

zwlaszcza,ze wstep wolny. to jedno z niewielu miejsc w gdansku, gdzie bedziesz mile zaskoczony.nikt o dziwnych preferencjach nie zrobi ci dziwnej uwagi, jestes tu mile przywitany, nie ma tu koksu, za to jest mila atmosfera i bardzo przyjemny wystroj wnetrza, nie mowiac o obsludze i przemilej szefowej.

Włodziu

..ach włodziu kolejne miejsce w ktorym jestes i w ktorym skazujesz biednych smiertelnikow na swoje dziwne dzwieki ktore nazywasz spiewem...Zalosne

kochana

wprawdzie jest to kolejnie moiejsce, z ktorego probujecie mnie wygryzc, sprowadzajac swoich utrzymankow, kolegow pedalkow i Gru Baulinę, ktora wprawdzie spiewa swietnie, ale co z duzo, to nie zdrowo, jak powiedziala meska utrzymanka Ken, majac na mysli zapewne siebie, zwazywszy na profil jego dzialalnoscizawodowo-osobistej, polaczonej z szetroko rozumianymi korzysciami natury materialnej- dalibyscie miejsca troche innym. Aha. Nie cpam, nie cpalem i cpac nie bede,a pani kozidrak sama pewnie cpa, bo juz w gazetach pisza, iz jest kosztowna prostytutka..Zinterpretowal to Z.L.StarowiczAha, Swinka, Alanis Morisette spiewa sie nie sopranem, jakby Ci cos ucieli.Bardzo mi sie podobala prezentacja twoich kolezanek i ich latarniane popisy made in HotelMarine badz heweliusz, gdzie zapewne obracaciesie w bardzo dolarowym towarzystwie.

hmmm

ja wpadłam na "chwilke "ze swoimi znajomymi karaoke to naprawde swietna zabawa a co dla niektorych szansa pokazania sie jednak ku mojemu zaskoczeniu hmmm.... lekka przeginka, do finału dostał sie prowadzacy!!!! sorki ale to troche do bani.... nie dosc ze szachowuje sie jak kretyn to jeszcze wchodz do finału.. lepiej od razu dajcie mu kase za final a nie przez caly miesiac za prowadzenie!!!!!!!!!!! pajace

...

co prowadzacy sie dostal do finalu ????!!!!!to juz sciema na maxa!!!!! pewnie to nagranie w hit fm to tez lipa!!! i zupelnie poza marginesem 10zl za wjazd na karaoke wlasciciele chyba oszaleli nigdzie w trojmiescie nikt nie kasuje za wjazd na karaoke(oprocz parlamentu ale oni moga bo u nich karaoke to pierwsza klasa i nie ma zadnych konkursow kto najladniej zaspiewal BO KARAOKE TO ZABAWA)

od mimi :)

hmmm zdecydowanie zgadzam sie z poprzednią wypowiedzią.Są zasady i prowadzący nie moze sie dostac do finału.... w powietrzu czuc dziwna atmosfere.Zła akustyka, prowadzacy do bani.... i w ogóle kicha.Jakas paulinka po szkole muzycznej sie dostala do finału.... ktora nauczyli spiewac hehe.Darek to ma głos- ten ktory powinien wygrac a nie jakas torba podróżna.Pozdrawiam wszystkich ktorzy uwielbiaja karaoke :) buziak

do Mimi.

Kazdy ma swoje gusta i o tym sie nie dyskutuje.Poza tym nie uczyłam sie nigdzie spiewac i nie wiem skad masz informacje o szkole muzycznej.Moze Ty masz jakis kompleks.Nie kazdemu musi podobac sie to jak ja spiewam ale to nie powod do obrazanie mnie tym bardziej ze nie znasz mnie a ja Ciebie.Karaoke to zabawa i nie trzeba nikogo obrazac za to kto jak spiewa.

dodam...

jeszcze ze moim skromnym zdaniem nagłosnienie jest bardzo dobre jak na karaoke:))I najwazniesze jest zeby sie dobrze bawic

to tylko zabawa!

Ludzie! Zgadzam się z Pauli! Karaoke to zabawa! Byłem wtedy w klubie gdy Paulina wygrała i uważam, że było to całkiem zasłuzenie. A skąd wiadomo, że ten cały Darek nie uczył się śpiewać gdzieś? Zreszta ja np nie jestem fanem jego spiewania. Ale to nie znaczy,że mam Go od razu obrażać. Trochę kultury osobistej. Nie znam ani Pauliny, ani Darka.Nie wiem jakimi są ludzmi. Wiem tylko, że dobrze śpiewają aczkolwiek śpiewanie Pauliny mi osobiście bardziej odpowiada. Uważam, że wynik karaoke był jak najbardziej sprawiedliwy. Oczywiście nie każdy musi się ze mną zgadzać, jednak nie ejst to powód aby kogokolwiek obrażać.
Osobiście ejstem w szoku jeżeli chodzi o niektóre wypowiedzi. Powinny być organizowane kursy z kultury osobistej.

...

Powinnam pozostawic to bez komentarza ale nie moge.....
Paulina śpiewa ślicznie , nie ważne czy się uczyła czy nie piosenki , które wybiera idealnie pasują do jej głosu i od razu widać , że dobrze się czuje na scenie... Darek też potrafi śpiewać i też umie sobie dobrać repertuar ... o żadnym z nich nie powinnam się wypowiadać bo znam oboje ...
co prawda Darka znacznie lepiej.
Myslę jednak , że porównywanie ich mija się z celem.... Oboje śpiewają sercem i to słychać w każdej piosence ale śpiewają inny repertuar ...
Zreszta ... czasem spiewają też razem i wierzcie mi nie ma między nimi jakiejś zawiści więc komentarze w stylu Darek powinnien... są myslę niezbyt na miejscu .....
Pozdrawiam Cię Pauli :)
Myslę , że Darek też.....
olej takie komentarze.... na przykładzie włodka wiemy jaki sens ma odpisywanie do zobaczenia pewnie gdzieś niedługo a tak poza wszystkim
ZDROWYCH SPOKOJNYCH USMIECHNIETYCH I ROZSPIEWNYCH PRZEDE WSZYSTKIM SWIAT
buzi

ah

i jeszcze jedno " jakas paulinka" "caly darek" - co to ma byc??
R A T U N K U .....

jaki k... prowadzący?!?

Niestety musze sie delikatnie wypowiadac. Ludzie "odczepcie" sie od mojej osoby. nie jestem osoba prowadzaca karaoke w lazio nie bylem i nie bede. jezeli wygladalo to innaczej to sory.
jestem zwyklym klientem, ktory przychodzi tam od samego poczatku karaoke w lazio. nie zycze sobie zeby ktos mnie oskarzal i oczernial oraz ubliżał jezeli tak robi to sam nie jest lepszy.
moze i nie spiewam najlepiej ale ja tam chodze po to by sie dobrze pobawic i nie mam zamiaru tego zmieniac.
jezeli komus to nie pasuje to sorki.

WESOLYCH SWIAT LUDZISKA!

hm...

kto powiedział ze na karaoke nie moga przychodzic osoby ktore spiewaja?to zabawa dla wszystkich!!!Widac ze ktos tu ma jakis problem bo nie udaje mu sie wygrywac.Jestem zwyczajna osoba i nie przypominam sobie ze spiewam zawodowo ale ok moze ja czegos nie wiem?To ze mam taki głos to nie moja wina a na kaaoke przychodze bo lubie tak samo jak Ty.Szkoda tylko ze Ty nie masz odwagi sie podpisac chociaz i tak podejzewam kim jestes włodziu....I tylko jakos Tobie przeszkadza moja osoba bo nie spotkałam sie nidgy z tym ze ktos mi powiedział ze chodze z podniesiona głowa...Pozdrawiam Gabi i Darka i wszystkim zycze wesołych swiat...

...

i teraz napisze cos co zapewnie dla Ciebie bedzie swiadczyc o tyj ze chodze z nosem do gory....Chłopie nawet Cie nie stac na to zebym zaspiewała na Twoim smietniku.....hahahaha

No właśnie!

Dlaczego to niby ludzie, którzy umieją śpiewać nie mogą występowac na karaoke. Czyli co? Czyli jeżeli to jest karaoke to tylko osoby wyjące niemiłosiernie do Księżyca mogą śpiewać? To jest zabawa dla wszytskich. Nie rozumiem dlaczego co poniektózy muszą swoje frustracje i smutki spowodowane niespełnionymi ambicjami wyładowywać na innych. I to jeszcze w taki najprostszy sposób-anonimowo w internecie. To zaczyna być po prostu żałosne.
Mimo to, wszystkim życzę Wesołych Świąt!

ha ha ha

paulinko, ja ci zycze duzo zdrowia szczegolnie jak siadziesz do wieczerzy i bedziesz JEŚĆ.ona nie umie spiewac przestancie ja chwalic albo ona sama na siebie takie mile rzeczy wypisuje,he he

...

wypisuj dalej i lecz swoje kompleksy ktorych chyba masz troszke za duzo:/

włodziu fajny gosc?Ty masz niezłe problemy z osobowoscia..

a na karaoke nie przestane jesdzic bo Ty mi tak mowisz.Nikt nie bedzie mi mowił co mam robic.tak wiec do zobaczenia na finale. I mam nadzieje ze na finale aspiewam z Darkiem time to say goodbye specjalnie dla Ciebie.

ludzie

ludzie o co wy sie kłucicie przeciez to tylko zabawa .Kuba nie jest tam zadnym prowadzacym a że zna szefostwo to chyba nic zlego przeciez oni nie maja zadnego wplywu na wyniki konkursow przeciez to ludzi wybieraja a nie oni . Nie wiem zazdroscicie Kubie Paulinie i Darkowi ze maja glosy i ladnie spiewaja ?? sami zaspiewajcie moze wygracie a jezeli nie macie odwagi spiewac to po co obrabiacie im tutaj d***y Wesołych Świąt .Pozdrawiam

...

a ty koles o dziwnej nazie totalne beztalencie ... skoro jestes takim beztaleciem to po co sie wypowiadasz na temat ludzi ktorzy spiewaja nie kumam , a czytajac twoje wypowiedzi mimo ze nie jestem lekarzem moge stwierdzic ze masz powarzne problemy z glowa naprawde moze powinienes sie leczyc co??? pomysl o tym .

przepraszam o ksywie beztalecie wokalne

Nie wiem czemu ...

ale mam wrazenie ze to nie włodek pisze..... a mnie raczej intuicja nie zawodzi.....
nie ten styl nie te słownictwo nie ta maniera....
nie lubie włodka ...prawda .... ale naczytałam sie juz tyle tych jego bzdur ze wiem w jaki sposob pisze i jak sie wypowiada jego wypowiedzi smierdza włodkiem na odleglosc..... te natomiast smierdza podszywaniem sie.... moze sie myle.....

....

To napewno włodek bo kto inny by wiedział ze ja z darkiem spiewamy time to say goodbye.Ale jaja beke mam.I wiesz co Ci napisze ze my jestesmy gwiazdami a Ty nia nigdy nie bedziesz bo nawet z zachowania Ci duzo brakuje:)))I wiesz co Ci powiem jeszcze jak wygram to oddam Ci to nagranie w studiu bo mi ono wogle nie potrzebne juz mam tyle piosenek nagranych ze plakac nie bede a moze Twoj humorek sie troche poprawi:))

DO GWIAZDY NAD GWIAZDAMI

jaka z Ciebie gwiazda?? Twoich plakatow koncertowych mie widzialem, plyt z Twoimi piosenkami nie kupowalem ani nie widzialem w sprzedarzy, w Telewizji nie widzialem zebys spiewala Wiec ktos tu ma problem z samym soba....
Zwala jak nic!!!
NA KARAOKE MACIE SIE LUDZIE DOBRZE BAWIC!!
A TO MIEJSCE W NECIE NIE JEST PO TO BYSCIE SIE OBRZUCALI BLOTEM I WYWYZSZALI PRZED INNYMI.
ZASTANOWCIE SIE ZANIM ZACZYNACIE KOGOS OCENIAC BO WCALE NIE JESTESCIE LEPSI OD BEZTALENCIA WOKALNEGO.

...

jakbys nie zauwazył to moja wypowiedz była szydzaca odpowiedzia w zwiazku z tym co o mnie napisało beztalencie wokalne.i poczytaj dobrze kto tu kogo obraza.

...

a gwiazdy sa na niebie a nie na scenie.to ze ktos ma plakat czy nagral plyte nie swiadczy o tym ze jest gwiazda.Bo czy Just 5 mozna nazwac gwiazdami?:)))chyba nie bardzo...zycze wszystkim w nowym roku troche wiecej humorku i wiecej krytycyzmu.Czasami jest dobrze posmiac sie z siebie samego.

....

sama napisalas "I wiesz co Ci napisze ze my jestesmy gwiazdami a Ty nia nigdy nie bedziesz "

teraz sie nie wykrecaj.

uspokujcie sie wreszcie

gdybym nie kochal spiewac a np kochalbym naparzac papierem sciernym po metalu- jarala by mnie praca w stoczni. natomiast tak nie jest. nie mozna komus odmawiac robienia tego co kocha,dla jednych jest to spiew dla drugich puszczanie bakow.a to czy sie komus podoba jak spiewam czy jak spiewa zenek ,stefan czy mariola to jest jego osobista sprawa. ludzie zbastujcie!!! klucic sie o gusta to tak jak by sie klucic czy szklanka jest w polowie pusta czy w polowie napelniona... kazdy z nas ma wlasna wole to tylko brak akceptacji wlasnej osoby nie pozwala nam sie pogodzic z czyms co widzimy u innychi co jest lepsze od tego czym my dysponujemy

uspokujcie sie wreszcie...cdn

znam wszystkie osoby tego zamieszania odwiecznego zamieszania z calym karaoke. gdyby moze nie wlodek ktory odpalil ta cala machine obelg rzucanych gdzie popadnie moze dzis bylo byo troche nerwow mniej. kochani czy wy nie zuwazyliscie 2och prostych rzeczy??? po pierwsze pojawia sie wlodek ktory prowokuje wszystkich dookola wytakajac wszystkim wady bledy itd po drugie inni rewanzuja sie tym samym wlodkowi(to bardzo proste agresja budzi agresje) i w ten sposob zaczyna sie bledne kolo.a wedlug norm jakiejs normalnej kurtuazji o gustach sie nie dyskutuje.ale nie kazdy o tym wie jak rowniez nie kazdy o tym wie ze nasz drogi wlodek ma problemy zdrowotne(rozczepienie osobowosci) co jest lekarsko stwierdzone

uspokujcie sie wreszcie...cdn

i dlatego tu proponuje zamknac temat ktory nie jest dla nikogo mily bo kazdy z nas chcialby w spokojnosci przezyc swoje zycie.zamiast sie klucic o to kto ma slusznosc proponuje sie zastanowic nad tym co jest sluszne czy wolicie od razu zakonczyc klotnie czy wolicie klotnie bez konca.o sprawy ktore z perspektywy kosmosu uwierzcie ale sa smiesznie malutkie .a tak juz na marginesie dodam ze jeszcze nikt nikomu na tym swiecie nie dogodzil i nie dogodzi, nie wszyscy ludzie nas beda lubici nie ma co sie ludzic ze bedzie inaczej a to dla tego ze kazdy z nas jest inny i ma wlasna wole i wlasne widzimisie otaczajacego go swiata i to by bylo na tyle z powazaniem Darek.POZDROWKA DLA WSZYSTKICH

cbś

znowu napisze bo chyba literki za małe:))To było szydzace bo wbrew temu co mowia na miescie ja cały czas sie smieje sama z siebie i podchodze do sprawy z beka:))i tego wszystkim zycze.Podłaczam sie pod to co napisał Darek i ja koncze moje wypociny:))Do zobaczonka dareczku w piatek:))pozdrawiam

ale z was beka

bez kitu..jestescie bekowi.wlasnie mialam zamiar wybrac sie ze znajomymi na karaoke do lazio i dzieki waszym opinia napewno nigdy tam moja noga ani noga moich znajomych nie postanie.jestem studentka ale z cala pewnoscia osoby ktore tak na siebie na forum publicznym jada sa bardzo proste i maja zbyt wielkie mniemanie o sobie...tak wiec wielkie gwiazdy sprowadza was na ziemie i powiem Wy nigdy nie bedziecie gwiazdami...sam talent nie wystarczy...trzeba miec charakter a Wy zachowujecie sie jak na rynku, na przymorzu idzcie jaja sprzedawac.....

no comment

ludziska. bylem tu raz. zeby sie wypowiedziec na temat tego co bylo mi zarzucane.
Teraz sobie poczytalem co od mojej ostatniej wypowiedzi tu sie dzialo.

POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA.

Pozdro dla wszystkich spiewajacych w Lazio.

nikt sie nie bedzie wypowiadal i bedzie spokuj niech kazdy robi co chce i zyje jak chce

karaoke dla amatorow...

Bywałem czasami na imprezach karaoke z waszym udzialem. Nie wiem czy śpiewaniem zajmujecie się zawodowo (niektórzy tak twierdzą). Jeżeli tak jest to jesteście zwykłymi lamusami. Karaoke jest z założenia imprezą dla amatorów. Więc odnoście sukcesy w pracy zawodowej, a nie podnosicie swoje ego dokopując osobom które przychodzą się pobawić i chcą spróbować swoich sił wśród osób sobie równym. Bo ja też mógłbym się sprawdzać w dziedzinach w których jestem lub byłem profesjonalistą z amatorami ale nie potrzebuję w ten sposób się dowartościowywać

puk puk...jes tam ktos

Drogi obserwatorze dlaczego oceniasz ludzi w taki sposob... bo to bardzo ciekawe ...to tak jakbys mowil wszystkim tym ktorzy umieja spiewac lub tez zajmuja sie tym zawodowo ze karaoke to nie miejsce dla nich i nie maja wstepu nigdzie gdzie karaoke sie odbywa... nie szufladkuj w ten sposob ludzi to ze ktos umie spiewac nie znaczy ze idzie od razu na karaoke sie popisywac i pokazywac wszystkim tym ktorzy marza o spiewaniu na scenach jaki to on czy ona jest wielki.mysle ze jezeli jestes dobry w innej dziedzinie nie nosisz sie z tym jak paw bo to swiadczyloby o tym ze jestes nie pewny wlasnej wartosci. nieraz sie spotkalem z odbieraniem ludzi ktorzy przejawiaja jakies szczegolnie wysokie zdolnosci w okreslonej dziedzinie.

puk puk...jes tam ktos cdn

...jakby byli ludzmi gorszej kategori...ale prawda jest inna jesli jestes w czyms dobry dla innych jestes zagrozeniem to zupelnie naturalna reakcja organizmu ludzkiego.ci wszyscy co przychodza na karaoke i zajmuja sie spiewaniem zawodowo lub na codzien to naprawde bardzo mili ludzie,nie raz slyszalem docinki a ten to sie wozi bo ladnie spiewa ten jest gorszy tego trzeba zniszczyc ile razy ja to slyszalem. a to tylko dlatego ze zaspiewalem ze zrobilem cos co kocham w zyciu robic najbardziej. my nie jestesmy jakimis cyborgami ktorzy chodza i sieja postrach na karaoke(mimo tego za tak nas wiekszosc postrzega) idziemy sie bawic tak jak reszta idziemy robic to co kochamy bo jesli sie kocha cos robic mozna to robic bez ustanku24/dobe

wiec na chwile sie zastanow jak to jest w twoim przypadku ...jestes dobry w czyms np robisz swietne stylowe meble czy przyszloby ci do glowy abys nagle zaczal chodzic od domu do domu krzyczac w nieboglosy jakim ty jestes cudem w produkcji mebli... mysle ze bys siedzial w domku i robil te meble a ludzie sami by do ciebie przychodzili.jaki swiat jest kazdy znas wie konkurowanie ,porownywanie sie z kims jest chore to tylko strata energi ktora mozna lepiej spozytkowac na rozwoj wlasnych umiejetnosci.ludzie wiecej czasu poswiecaja na podcinaniu innym skrzydel tym ktorzy sa lepsi niz na rozwijanie siebie samego. no ale coz taki mamy swiat wiec jesli uwazaszze karaoke jest dla amatorow to uwazaj tak dalej bo to twoje zycie i twoja sprawa.z powazaniem Darek POZDROWKA DLA WSZYSTKICH

:)

w zadnym klubie nie spotkalam sie z tak chorymi ludzmi...Ci ludzie chodza tez na karaoke w inne miejsca ale na zadnym forum jeszcze az tak nie wyzywano sie.Ja tez chodze na karaoke... i wiecie co bez kitu jestesci walnieci...albo zli ze nie odniesliscie sukcesu.Powiem wam tak....rywalizacja byla od zawsze miedzy tymi osobami...w glebi serce te osoby nie moga na siebie patrzec nawet jak razem spiewaja to sa tak fałszywe...szkoda mi ich bo co prawda kazdy z nich jest inny , inaczej spiewa...kazdy ma swoj, jakze rozny repertuar...ale wiele traca przez to.byly swieta...zyczyliscie sobie, wrednie WESOLYCH SWIAT...idzcie do sody cafe i zobaczcie, usłyszcie jak spiewa prawdziwy talent...bo Jej do piet nie dorastacie.wiecej ZYCZLIWOSCI I MNIEJ FAŁSZERSTWA W NOWYM ROKU

no i Ania dala swietny popis swoich mozliwosci...bardzo mnie zastanawia o kim myslisz kto w sodzie tak pieknie spiewa ze do piet jej lub mu nikt nie dorasta.oceniaj dalej ludzi po tym co widzisz i jeszcze w gorszym wypadku co ci sie wydaje. zeby kogos poznac trzeba z nim troche poprzebywac porozmawiac zrozumiec a nie spojrzec i wydawac osady...a widocznie masz taki styl zyciai jesli bedziesz patrzec tak na ludzi to zawsze bedziesz uwazac wiekszosc za falszywcow smutne ale prawdziwe a czy jestesmy w rzeczywistosci falszywi nigdy sie nie dowiesz bo nas wcale nie znasz ...proste. z powazaniem Darek POZDROWKA DLA WSZYSTKICH

no i Ania dala swietny popis swoich mozliwosci...bardzo mnie zastanawia o kim myslisz kto w sodzie tak pieknie spiewa ze do piet jej lub mu nikt nie dorasta.oceniaj dalej ludzi po tym co widzisz i jeszcze w gorszym wypadku co ci sie wydaje. zeby kogos poznac trzeba z nim troche poprzebywac porozmawiac zrozumiec a nie spojrzec i wydawac osady...a widocznie masz taki styl zyciai jesli bedziesz patrzec tak na ludzi to zawsze bedziesz uwazac wiekszosc za falszywcow smutne ale prawdziwe a czy jestesmy w rzeczywistosci falszywi nigdy sie nie dowiesz bo nas wcale nie znasz ...proste. z powazaniem Darek POZDROWKA DLA WSZYSTKICH

hmmm

nierozumiem tu czegos?poznałam Darka i paule i absolutnie te osoby nie sa takie jaksie tutaj o nich pisze.Nie sa zadnymi zawodowcami i nie maja zadnego wysokiego mniemania o sobie.Jak ostatnio rozmawiałam z jedym z nichto nawet nie wiedzieli o co w tym wszystkim chodzi.I do wszystkich teraz...przeczytałam chyba z 3 razyod poczatku te wszystkie wypowiedzi i zauwazyłamze cała ta machine obrazania uruchomiła jedna osoba ktora jestchyba w jakis sposob zazdrosna niewiem....A reszta osob w tym pauli i darek raczej troszke sie bronili i ze smiechem i ironia odpowiadali na te zarzuty.a wyoceniacie tych ludzi gdzie absolutnie oni w tym wszystkim nie zawinili...I jeszcze jedno z tego co sie dowiedziałam niema miedzy nimi zadnego konfliktu ok moze nie sa przyjaciolmi ale mowia sobie kulturalnie czes i lubia ze soba spiewac.I dajcie w koncu wszyscy swiety spokoj.Jutro jest final i mam nadzieje ze wszyscy zapomna o tym co tutaj zaszlo i dalejbeda robic to co lubia.A jesli chcecie ichnaprawde ocenic to poprostu z nimi pogadajcie sa naprawde przesympatyczni az sie zdziwicie.

hmmm...

Hmmm... Czytam wasze opinie i tak sobie mysle, ze zamiast pisac na forum, lepiej podejsc i powiedziec prosto w twarz w cztery oczy, ze sie kogos lubi lub nie! Poza tym dla mnie sprawa bezdyskusyjna jest wielki talent Pauliny, jak rowniez Darka, ale nie kazdy musi sie z tym zgadzac, poniewaz sa gusta i gusciki "nieprawdaż?" Dla mnie zarowno Paulina jak i Darek to wokalne idealy, ktorych nigdy nie przescigne. A ten kto pisze bzdury na ich lub innych temat niech pamieta jedno : " ZŁO PREDZEJ CZY POZNIEJ POWRACA DO OSOBY JE CZYNIACEJ I UDERZAJAC W NIA Z PODWOJNA SILA" - przykre ale niestety prawdziwe, za kazde zlo zawsze przyjdzie czas poniesc konsekwencje...
Buziaki Dla Pauli i Darka

cdn

heh.....powiem po raz kolejny.

no comment.

ludzie wy macie sie bawic!!!!
bawic i jeszcze raz bawic a nie wyszydzac i obrzucac sie blotem.
Pozdrawiam wszystkich spiewajacych!!!!

BUUUUUU:(

A ja nie bede jutro na finale i zycze wszystkim udanej zabawy!!! oraz udanej zabawy w sylwka pozdrowka dla wszystkich spiewajacych i calego szefostwa lazio i do zobaczonka:)

ŚPIEWAĆ KAŻDY MOŻE !!!

Witam Was Wszystkich w Nowym Roku bardzo serdecznie!Ja także jestem osobą uczestniczącą na imprezach karaoke i troszkę jestem zaszokowany obrazem który pojawił się na tutejszym forum. Karaoke to dla mnie super zabawa,która potrafi łączyć ludzi jak żadna inna. Tutaj Was strasznie podzieliła i czuć powiew ( i tu przepraszam za objaw mego subiektywizmu) ludzkiej prymitywności.
Śpiewać każdy może troszkę lepiej lub trochę gorzej – i tak dokładnie jest ze mną – jedne piosenki wychodzą lepiej , inne gorzej. Ale to jest tylko moja ocena faktycznego stanu. Z 2 strony oceniają mnie inni , zgodnie z taktami ludzkiej natury.
I sporadycznie zdarza mi się że są to skrajnie różne oceny. Jak tu już inne osoby nadmieniły są gusta i guściki i tak naprawdę ciężko jest ocenić czyjeś wykonania będąc w 100% obiektywnym. I znam wiele gwiazd naszej sceny muzycznej które w moim mniemaniu (subiektywnym) mają olbrzymie problemy z wokalem (i nie chodzi mi tu o jednorazowy przypadek Mandaryny - bo takich wykonawców jest więcej).W tym biznesie czasem wystarczy tylko dobrze się sprzedać. Ale powrócę do sedna mego przekazu (który pewnym osobom nie będzie się podobał) , że impreza karaoke (w tym także ta konkursowa) to świetna zabawa i cieszcie się razem wspólnym śpiewem i zabawą.
Nie oceniajcie innych negatywnie przez pryzmat swego subiektywizmu. Używajacie jedynie krytyki konstruktywnej. Takiej która będzie prowadzić do samodoskonalenia.
A gdy spotkacie osobę notorycznie fałszującą , przymknijcie oko – ona po prostu przyszła dobrze się pobawić. Bo karaoke nie jest imprezą dla wybrańców , tylko dla wszystkich osób bez wyjątku – dla tych którzy chcą i potrafią się dobrze bawić.
Pozdrawiam ze Śląską , życząc w nowym roku szczęścia,wiary w lepsze jutro i miłości.
Ach i pozdrawiam wszystkich którzy wraz ze mną uczestniczyli w największym sylwestrowym karaoke w grodzie Kraka. Było nas 120 tysiecy :-)
Bawiliście się super !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ych

mi sie wydaje ze z tym całym lazio to jakis pezkret , gdyz wygrał chłopak który kompletnie nie umie spiewac...to nie droga do gwiaz, ani taniec z gwiazdami ale jak prowadzacy wygrywa to smierdzi to okropnie.pozdrawiam wszystkich a do lazio nie przyjde bo wieje tam ochydnym wiatrem a włodek jest fajny i fajnie spiewa lepiej spiewam od tej pauliny!

Witam wszystkich!

Byłam po raz pierwszy na karaoke w Lazio i przyznam, ze podobało mi się. Spiewało parę osób, ja się nie odważyłam, moze dlatego, ze kompletnie nie wiem, jak to się robi :-) . Ale dziewczyna, która wygrała, bodajże Monika ma na imię (spiewała Whitney Houston), po prostu REWELACJA! Skąd ona się wzięła?? Bywalam tu i tam na karaoke, ale nigdy nikt nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia, jak ta dziewczyna. Z resztą, nie tylko na mnie. ŻYCZĘ POWODZENIA !
Poza tym fajny klimacik jest w Lazio i na pewno jeszcze tam przyjdę.
Pozdrowionka !

BIEDNY COOBUS

Co oni od ciebie chcieli ???

WOW jaka podwyzka !!!!

KOCHANE SZEFOSTWO LAZIO.
CO WY ROBICIE?? MÓZGI WAM ODPAROWAŁY??
NIE DOŚĆ TEGO ŻE BIERZECIE WSTĘP NA IMPREZE GDZIE WSZYSTKIE KNAJPY LEPSZE I GORSZE NIE KASUJĄ ZA TO, TO JESZCZE ODPIERDZIELACIE PODWYŻKĘ CENY BROWARA O 2 ZL. BYLEM U WAS WCZORAJ I WIDZIALEM JAK DUZA ILOSC LUDZI SOBIE POSZLA W DIABLY BO MACIE ZBYT DROGIE PIWO. ROZUMIAŁBYM PODNIESIENIE CENY O 0,50GR O 1ZL ALE TERAZ PRZESADZILISCIE I TO GRUBO!!
A SZKODA BO FAJNA IMPREZA BYLA. WCZORAJ BYLO CHYBA 10 OSOB NA KRZYŻ. ZNISZCZYCIE SAMI TO O CO TAK WALCZYLISCIE I STARALISCIE SIE ZROBIC Z TEGO MIEJSCA FAJNA KNAJPE ALE DO IDEALU JESZCZE WAM DUZO BRAKUJE!!!!!
DAJECIE CORAZ BARDZIEJ CIALA KOCHANE SZEFOSTWO LAZIO.
zASTANÓWCIE SIĘ I TO MOCNO NAD TYM.
POZDRO

POZDRAWIAM ŚPIEWAJĄCYCH.

Smutna godzina

Nagrody dla spiewakow musza sie zwrocic ....

lazio

tak lazio ....to lazio to trocze nie do konca przenyslana logistyka jesli chodzi o karaoke mogli by miec tlumya tak odstraszaja ktos powiedzial ze piwo kosztuje tyle zeby sie zwrocily nagrody dla spiewakow...hahaha a po co nagrody dla spiewakow wszedzie nie ma nagrod na karaoke wezmy taki autsajder zadnych konkorsow a musza zamykac klub bo maja ponad stan ludzi.taka fajna impreza ale odstraszaja np.pomysly z wstepem z nagrodomi..nie robta konkursu nie bierzcie kasy za wstep dajcie normalno cene piwa a ludzie beda do was walic oknami i drzwiami i az zabraknie wam piwa za barem tak jak w autsajderze sie zdarza coraz czesciej tak juz jest tam ze zeby zaspiewac trzeba czekac dlugo ale warto bo impreza jest the best lazio ma potencjal ale szefostwo mo to gdzies by go rozwinoc

żałosna próba łatania budżetu!!!!

już parę knajp próbowało ratować swój budżet podnosząc ceny, wprowadzając wstęp na imprezy i na dobre im to nie wyszlo.
Nie jesteście jakąś super knajpą i nie jesteście w centrum Gdańska żeby tak kasować.
Piwo po 7zl a nawet barmanka nie potrafi go nalać jak trzeba.
Jedzenie owszem nawet smaczne ale coraz częścij dostaje się chlodne. I ta zakłamana uprzejmość do klienta.
Ale mam to gdzieś, na początku bylo fajnie, miły klimat a teraz widzę jak odsuwają się od was nawet stali klienci.
Gdzie jest sens waszego bycia?? Chcieliście zrobić knajpę dla wipów? sory nie tędy droga i nie w tej lokalizacji.
Pozatym na samej imprezie karaoke niewyżyjecie. a w sobotę pięknie zabłysneliście ilością utworów muzycznych do tańczenia. Gdzie jest ktoś kto potrafi poprowadzić impreze?!? Z czym do ludzi?? Nie wróżę wam świetlistej przyszłości. Jeżeli nic nie zmienicie to sory ale sami siebie wykończycie. A wtedy ja przejmę tą budę i pokażę wam jak się powinno prowadzić knajpę dla ludzi nie tylko dla siebie.
Pomyślcie dobrze. chyba że tak jak napisal moj poprzednik, wyparowaly wam mózgi. Prawda kole w oczy ale tak jest.

hmmmm

a może chcecie się wogole pozbyć klientów bo macie ich dość???????
bo to co robicie do tego zmierza.......

buhahahaha żałosne :)

hmmmmm 2

Wiem! bedziemy chodzic na piwo do kaśki. walnie sie pare bronxów w bramie a potem caly wieczór w lazio przy jednej butelce pepsi i wtedy moze sie zastanowicie.......

hmmmm 3

Wasza nowa reklama w prezencie ode mnie.

CHCESZ SIE DOBRZE ZABAWIC ZE ZNAJOMYMI??
ZAPRASZAMY NA KARAOKE W KAZDY PIATEK!!
WSTĘP 10ZL
PIWO 7 ZL
REZERWAZJA STOLIKÓW: 200ZL

NIE CZEKAJ ZADZWON!!!!
(058)557 53 74

NIE POZWOLIMY ZEBY KTOS INNY OSKUBYWAL CIE Z KASY MY TO ZROBIMY LEPIEJ!!!

Więc jak będzie?? zmadrzejecie czy nie???????????

hmmmmm ogolnie

hmmmm. mam wrazenie ze my wszyscy mozemy sobie tutaj pisac swoje opinie a oni i tak tego nie czytaja. nie sluchaja ludzi i maja ich w glebokim powazaniu........

a szkoda.

pomyłka z personelem

Sorrki, ale zmienię temat słyszlem ze jedna z barmanek ma odejść ta , a nowa no to wielka pomyłka niedosyt ze jak przyjmuje zamówienie to ma takie spojrzenie jak by miała gościa za złe, że wogule przychodzą, ale mniejsza z tym raz będąc ze znajomymi na obiedzie slyszlem jak kłucia się z kimś z personelu używając takich słów, że zastanawialiśmy się czy nie opuścić tego lokalu, bo tylu przekleństw od dziewczyny, co więcej barmanki w pracy to chyba w żadnej innej knajpie nie słyszeliśmy
POZDRAWIAM I POWODZENIA

Naprawdę, jeżeli już macie zamiar tracić klijętów na imprezach weekendowych ok. wasz problem, ale próbujcie zatrzymać tych, co przychodzą w tygodniu na obiady. Nie mowie, ze macie zły personel, ale ta nowa no to naprawdę nie wiem skąd się urwała, bo jako barmanka czy kelnerka wcale nie powinna pracować

tracenie klientów

Najwyraźniej tracenie klientów w Lazio jest normalne.
Pierwsi odeszli gdy wprowadzono wstęp na karaoke.
Wogóle wstęp na tego typu imprezy jest śmiechu warty.
Następni poszli jak zostali drastycznie powidomieni paragonem o "małej" podwyżce ceny piwa.
50gr 1zl rozumiem ale 2 zlote to juz przegiecie.
A jezeli nic sie nie zmieni także w obsłudze to niestety bedzie klapa.
Pozatym jak można pracować za barem i nie umieć nalać piwa? Szanowna Pani, która jest chyba kierowniczką tego lokalu naprawdę powinna pójść na kurs barmana bo nie umie piwa nalewać. Pozatym gdzie tam się bawić? Mialy być tańce, przerwy w karaoke na potańcówki itp a tu lipa. Z resztą jakie potańcówki jeżeli nawet normalnej muzyki nie mają. Za każdym razem gdy puszczają muzykę lecą te same utwory. Tak samo jest na sali dla eleganckiej części klientów. NON STOP te same utwory. siedzisz rozmawiasz ze znajomym a w glośnikach po raz trzeci słyszysz Cantare w tym samym wykonaniu.
Oj szefostwo daje ciala.
Najwyraźniej chcą siebie wykończyć.
żałosne

nowa barmanka>>>

tak to prawda ona ma klientow gdzies bylem na obiedzie w niedziele mialem wrazenie jak by kelnerka miala w d...e swoja prace kazde danie przynosila z takim podejsciem i spojrzeniem jakby chciala powiedziec masz i wpierd.....j!!!! zamowilem kawe po o cukrze zapomniala kiedy ja o to grzecznie poprosilem musialem sam podejsc i poprosic o ta druga kelnerke...zalosne ale to nic ta kelnerka ma jakis blad genetyczny podala pierwsze danie jeszcze nie zaczelismy z rodzina jesc a ona chciala zebysmy juz za wszystko co zamowilismy zaplacili.... jak mi wiadomo a nie jestem kelnerem tak sie nie robi .... zreszta mam to gdzies do lazio w zyciu nie przyjde.

Ludzie powiem wam jedną rzecz.....

Ludzie powiem wam tylko tyle. Możecie sobie pisać ile chcecie. Wysypywać żąle do właścicieli.
Tylko, że oni mają was w głębokim poważaniu.
Jest to tylko kolejna grupa ludzi, którym nie zależy do końca na klientach i myślą tylko o tym żeby jak najwięcej mieć w kasie.
Oni są naprawdę żałośni.
Dorobkiewicze i tyle. Zapatrzeni w siebie ludzie do których nic nie dociera. Więc po co się męczyć. Poprostu trzeba przestać tam chodzić.
Forsy w kasie zabraknie to wtedy ich zaboli i może się nauczą. W co szczerze wątpie.

Niech gniją jeżeli nie potrafią zadbać o klienta.

Lazio zeszło na psy..... :/

dzisiaj test

dzisiaj odwale maly tescik.
pojde i zobacze czy cos do nich dotarlo.
jezeli dotarlo czy tez nie napewno dowiecie sie o tym.

no cóż......

a ja widzę że "oni" mają nas głęboko gdzieś....

nieładnie, oj nieładnie.

Widać, że tego forum nawet nie czytają.
Jakby czytali to napisaliby coś żeby odeprzeć wasz atak.

W d**ie nas mają i tyle.

żałosna knajpa dorobkiewiczów.....

Prawie prawie

prawie sie udalo......
nie placi sie juz wstepu.
no i tylko tyle. cena bronxa zostala.
niedokladnie chyba czytali to co tu wszyscy pisali.

nadal macie nas gdzies

o boshe

LUDZIE JEZELI TA KNAJPA NIE BEDZIE MIALA POZADNEJ BRAMKI TO WAS WKONCU ROZNIOSA.
TO CO WCZORAJ SIE DZIALO PRZED KNAJPA NIE POWINNO MIEC MIEJSCA.
OBRAZENIA CIALA, MLOTKI, POLICJA,KARETKA

WIDZE ZE KLATWA STODOLY DZIALA.

ZAWSZE AWANTURY W TYM MIEJSCU BYLY I ZAWSZE BEDA.

CHYBA ZE COS Z TYM ZROBICIE.

Monika ach Monika.....

Monika ach Monika!!!!

Wczoraj ostatni raz byla w pracy. Wielka szkoda żę zwolnilas sie z pracy. Jedna z najlepszych barmanek.
I kto mi teraz browarka naleje? :(
Bedzie nam a przynajmniej mi, brakować twojego uśmiechu.
Trzymaj sie slodka pchelko. Zycze ci powodzenia i jak najwiecej usmiechu i sukcesow w nowej pracy!
Trzymaj sie cieplo!!
Całuski!!

:(:(:(

To prawda Monika była super barmanka. Jej uśmiechu będzie brakowało chyba wszystkim klienta pozdrawiam

tylko nie to...............!!!!!!!!

MONICA JAK MOGLAS ODEJSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK JA CIE ODNALESC GDZIE JESTES TERAZ... GDZIE PRACUJESZ...DLACZEGO NAS WSZYSTKICH ZOSTAWILAS MY CIE KOCHAMY WROC DO LAZIO MY WSZYSCY DLA CIEBIE PRZYCHODZILISMY DO LAZIO TYLKO TY SIE LICZYLAS KTO SIE DO NAS TAK SLONECZNIE USMIECHNIE TERAZ:(

przestalo mi sie tam podobac, a pozatym piwo dziwnie smakuje...jakies takie rozcienczane... wogole po tym alkoholu co jest w tym lazio czlowiek dziwnie sie czuje, a niby oryginalne marki, ciekawe co mieszaj w tych butelkach....

szlag mnie trafia.

szefostwo wlasciciele lazio chyba najwyrazniej maja klapki na oczach.
Czy wy ludzie nie widzicie co sie dzieje z wasza knajpa.
Nie dosc ze wszystkie osoby, ktore stanowily mila czesc obslugi oprocz jednej ale nie "o nim" mowa.
Wszystkie te osoby pouciekaly od was.
A przyszedl gosciu, ok. ten barman jest ok.
ale ta barmanka? pozal sie Boze.
Do kiedy to beztalencie barowe ma nas Klientow obslugiwac??
Wzrok- jakby chciala zabic, zachowanie- zmeczonej ksiezniczki, jak nie chce niech nie pracuje. nie prosilam o rachunek a go dostalam. pozatym jezeli w towarzystwie siedza kobiety i faceci to nie zaczyna sie rozdawania piwa od facetow. pozatym piwo nalane nie dokladnie. Kto ja tego uczyl. przepraszam. raczej nikt jej tego nie uczyl.

totalna porazka. zgadzam sie z kazda osoba ktora wypowiadala sie negatywnie na temat nowej barmanki.
to jest naprawde porazka....

ta

Ta to prawda ona jest bez kitu w niewłaściwym lokalu a co gorsze w niewłaściwej branży, a po za tym te jej komentarze o ludziach, którzy śpiewają wogule nie powinny mieć miejsca. Każdy śpiewa jak potrafi przecież to nie idol to tylko zwykła zabawa o ona komentuje to tak jak by to były wybory głosu roku.

karasoke dl ludzi

Czytam sobie te posty i śmiać mi się che. Od kiedy pamiętam to karaoke jest po to, aby ludzie dobrze się bawili a nie po to, żeby obsługa się z nich śmiała. Byłam w kilku innych miejscach i zdarzało mi się śpiewać, fakt jak w piosence u Stuhra ale co tam, ma być wesoło. Karaoke to nie Idol ani Szansa na sukces, nie ma na celu wyłowić super talentu. A myślałam, że ten konkurs nie jest na najpiękniejszy głos ale po to, by wybrać osobę, z którą reszta gości świetnie się bawi. Jakież było moje zdumienie, kiedy okazało się, że w Lazio wszystko na poważnie... Ludzie to tylko zabawa a nie popis super głosów przed podpisaniem kontraktu z BMG Sony Music Polska, Kayax czy Pomaton EMI!!! Byłam tam raz i raczej to był pierwszy i ostatni raz.

zobaczymy zobaczymy

Zobaczymy zobaczymy dzisiaj się wybieram do Lazio i zobaczę czy to, co tu piszecie jest prawda znam kilka osób, które tam chodzą, ale ich wypowiedzi są sprzeczne z tym, co tu piszecie, a chodzą oni tam od paru miesięcy wiec niestety śmie wątpić w wasza wiarygodność :P . W Lazio byłem kiedyś, ale to jeszcze w zeszłym roku kilka razy i personel, który tam pracował był naprawdę z****sty chodzi mi tu p cztery dziewczyny, które tam pracowały pozdrawiam je z tego miejsca. Do zobaczenia w Lazio.
POZDRAWIAM

joł joł joł

a ja optymistycznie życzę wszystkim śpiewającym połamania strun głosowych na dzisiejszym finale :P

Pozdro 4 All

do Cooby
finał jest dzisjaj :P:P:P

hejka ! wczoraj bylo nawet caliem milusio, nie powiem ...dzisiaj final i tez sie wybieram, daleko nie mam hehehehehee
pozdrawaim satlych bywalcow i obsluge :)
jaka jest taka jest, trudno...hehe

ehh

ŻENADA

i jak finał?

znowu wygrał znajomy szefostwa ktory nie potrafi spiwac??

do A

do A jak bys byl na filnale to bys wiedzial

do b

nie byłam bo nie chce tam chodzic.Byłem raz i starczy wtedy wygrał jakis znajomy a nie ktos komu sie ta nagraoda nalezała.a skoro to pytanie jest takie trudne ze nie moge otrzymac odpowiedzi to trudno

do A

Jeżeli raz piszesz nie bylam , a potem raz bylem to masz z*******e rozdwojenie jaźni pozdrawiam

do B

ale jestes załosny!!!Taki wielki problem odpisac na pytanie jakie zadałem??chyba tak lepiej sie czepiac...

do rozdwojonej jaźni A

jakbyś człowieku chodził do tej knajpy to byś wszystko wiedział.
Skoro uważasz, że tej osobie sie nie należała wygrana to Twoj problem.

Jakbyście wszyscy, którzy tsk się plujecie o to, KUŹWA przeczytali regulamin który obowiązywał w Lazio to byście ( Razem z Toba "A") wiedziali że o wygranej w finale decydowała ILOŚĆ ZEBRANYCH PUNKTÓW W CAŁYM MIESIĄCU. Trzeba tylko bylo chodzic regularnie i zbierać punkty żeby wygrać.

A jezeli dalej twierdzisz ze ktos wygral po znajomosci to jestes bardziej żalosny od wszystkich ludzi ktorzy wlasnie tak banalnej rzeczy nie rozumieja.

Chodzil, zbieral punkty to wygral. TAK TRUDNO TO ZROZUMIEC czlowieczku o malym rozumku?!?

To jest tak proste ze bardziej juz nie da rady.
Każdy jakby chodzil sobie co piatek i troche pospiewal moglby zebrac wystarczajaca ilosc punktow by wygrac ten final.
Dajcie se wkoncu spokoj bo sie juz czlowiekowi niedobrze robi.
Caly czas: temu sie nalezalo tamtemu nie. Co wy KUŹWA do przedszkola chodzicie?
Pse Pani a on wyglal karaoke.....

HAHAHAHAHA

Weźcie się wszyscy walnijcie w leb to moze zrozumiecie.

tak juz sie walimy sie w leb

z tego co ja uslyszalem a bylem tylko na jednym spotkaniu kola maniakalnych spiewaczy najwiecej punktow miala taka dziewczyna od whitnej wiec co wy tu kit zenicie komu????? znowu wygral znajomy widzielem te wasze wygrane za pomoca glosow z kartek wychodzilo co innego z kartek a werdykt byl tez inny nie mydlcie oczu ludziom a ten wasz grubas pupilek to niezle daje d.....y za parem albo obciaga temu co tak chodzi jakby mial szczote w duu.....e jak wszyscy placili to on po cichaczu dostal kartke bez zadnego placenia moze nawet kilka!!!!!!!! wszystko widac wasze gesty mimika twarzy zdradza was a udajecie przed goscmi ze jestescie tacy milusi i uczciwi dobrze ze chociaz wstep skasowaliscie bo nikt by tam nie przychodzil (i tak to wyglada po bacznej obserwacji psychologa)

do C

jak ty jestes psychologiem to zal d**e sciska.

do A-B-C-D-E-F-G-H

JOW JOW JOW:):):):):):):):):):):):):):) CZASAMI WIEM WIECEJ NIZ KOMUS BY SIE WYDAWALO OBROCCIE TO W SMIECH TO REAKCJA NA STRACH.NIC JUZ MI NIE TRZEBA BY WIEDZIEC ZE SIE NIE MYLE TO NA TYLE

.......

A PRAWDA BOLI.....

do psychola

pozatym. " z tego co slyszalem......"

co ty mogles slyszec jak byles tylko raz.

sa osoby ktore lepiej sobie poradzily niz dziewczyna withney

chociazby obecna laureatka.
Wygrala. zaspiewala zajefajnie a withney przy niej to ziarnko piasku na pustyni.

jak miło....

wy macie wszyscy nie pokoleii kłucicie sie bzdury jak club funkcjanuje to jego sprawa jak oszukuja to ich tez oszukaja 3 razy gorzej bo życie jest sprawiedliwe bardzo sprawiedliwe a do psychologa czlowieku jak jestes psychologiem w co watpie to ja jestem anią z zielonego wzgórza nie masz pojecia o tym tak jak cala reszta ktora wdaje sie się w jakies bezsensowne polemiki oc po co by komus pokazac ze ktos nie ma racji....zastanówcie sie nad sobą

nic nie wiem

kto kto w koncu wygrał nie whitney???

do wszystkich

naprawde jestescie WSZYSCY zalosni

Jakos w innych knajpach na imprezach jak sie wygra to nikt sie nie pluje.
w paru miejscach gdzie chodze znam juz wlascicieli i osoby prowadzace i nawet jak sie z nimi witam czy rozmawiam, moge wygrac i nikt do mnie o to pretensji nie ma.
zreszta. wiekszosc osob ktore chodza na imprezy tego typu w do tych samych knajpek po pewnym czasie witaja sie z osbsluga a nawet z kierownictwem jak z kumlami.
normalna kolej rzeczy.
ale nie wy jakies chore pojecie wysuwacie. ze jak sie przywita bo jest tutaj po raz kilkunasty to juz jakies machloje.

nie trzeba machlojek zeby wygrywac.

a skoro wy uwazacie inaczej to jestescie naprawde porabani. chyba wam sie parkiecik w glowce zluzowal;.

a tutaj jakies chore jazdy.
Zazdroscicie ze ktos wygral? popaprane.
trzeba bylo brac udzial i tez mozna bylo wygrac.
Chore jazdy jakies macie.

JOW JOW TO ZNOWU JA WASZ PSYCHOL:)

WEZCIE SIE WSZYSCY ODDAJCIE NA LECZENIE GLOWA PARUJE ZAGORZALI BUNTOWNICY CZEMU TAK BRONICIE SWOICH RACJI BO BOICIE ZE WSZYSTO SIE WYDA ....OBUDZCIE SIE JUZ SIE WYDALO
KAZDA REAKCJA BUDZI KONTREAKCIE JESLI MOWIE ZE OSZUKUJECIE I WY TAK ZAPARCIE TEGO BRONNICIE JAK LWY TO TAK JEST JAKBY BYLO INACZEJ TO BYSCIE SIEDZIELI CICHO.... BEZ KOMENTARZA

drodzy maniacy alfabetu moze zamiast tutaj dopier***ć komus to moze byscie wzieli sie za jakas sensowna robote moze wtyedy byscie nie mnieli czasu na pisanie bzdur

no prosze doszliscie juz do 100 opini ciekawe ile z nich to poprostu wypoeidzi poisane z zazdrosci

BLA BLA BLA BLA

PIEPRZYCIE I PIEPRZYCIE I KOŃCA NIE WIDAĆ

NUDY NA PUDY

a ja wole......

a ja wole infinium...... luz blues i orzeszki.

normalna mila atmosfera i nie ma jakichs dziwnych pretensji.

do Dario

Where??

no gdzie on jest?!?

ale gdzie w tym wszystkim zgubil sie Wlodzio??!!??

czy on juz nie spiewa?? :P

no Dario

Dario nie daj sie prosic :]

powiedz powiedz :]

gdzie jest ta ostoja?

CIEKAWE.......

nie trzeba nikomu tlumaczyc co to KARAOKE :)

zabawa przy naszym KARAOKE jest o tyle ciekawsza, że za każdym razem,
w każdy piątek na zwycięzcę czeka 100zł!!

a w finale, raz na miesiąc - 500zł!!!

to razem 800zł, ktore można zgarnąć w nagrodę za śpiew...

IMPREZIE PATRONUJE HIT FM - NAGRODĄ DLA ZWYCIĘZCY PARU EDYCJY
BĘDZIE NAGRANIE PIOSNEKI W PROFESJONALNYM STUDIU ROZGŁOŚNI RADIOWEJ
HIT FM...

CIEKAWE. NAWET BARDZO CIEKAWE.
CHYBA JEDNAK DALEJ MAJA ZAMIAR DAWAC NAGRODY.

WSTEPU JUZ NIE MA PLATNEGO. A NA STRONIE JEST.
NAGROD Z TEGO CO SLYSZALEM NA OSTATNIEJ IMPREZIE NIE MA JUZ. A NA TEJ STRONIE JEST O TYM MOWA.
NIE WIDAC BANERU HIT FM NA IMPREZIE WIEC CHYBA JUZ NIE JEST PATRONEM A NA STRONIE CO INNEGO.
A O NAGRANIU W STUDIU HITu TO PEWNIE SPIEWACY MOGA TYLKO POMARZYC BO BYLO MOWIONE ZE ZWYCIEZCA PARU FINALOW BEDZIE MOGL NAGRAC PIOSENKE. A JAK NIE MA KONKURSU TO NIE MA WYGRANYCH.

DZIWNE RZECZY SIE TUTAJ DZIEJA.
TAK JAKBY NIC NIKOGO NIE INTERESOWALO CO SIE Z TYM MIEJSCEM DZIEJE.
A NA FORUM
BLUZGI, OSZCZERSTWA I ZNIKAJACE POSTY.
CIEKAWE

JEDNO CO MI SIE PODOBA ZE OSOBY NA KTORE SIE TAK UWZIELISCIE I PLUJECIE TUTAJ NA TO CO ROBIA ZE SIE NIE ODZYWAJA.
NIE DZIWIE SIE. ZROBILBYM TAK SAMO.
PO CO SIE ODZYWAC JAK LUDZIE I TAK NIC NIE CHCA DO WIADOMOSCI PRZYJAC. ZE JEDNAK MOZE BYC INACZEJ NIZ KOMUS SIE WYDAJE.
NIEKTORZY POPROSTU JEDNAK NIEDOROSLI ZEBY SIE WYPOWIADAC. ALBO MOZE MAJA JAKIES WIELKIE KOMPLEKSY ALBO ROZDWOJENIA JAZNI.
TEGO SIE RACZEJ NIE DOWIEMY.

A DO SZEFOSTWA LAZIO.
GDZIE JEST TA KNAJPA Z SAMEGO POCZATKU WASZEJ DZIALALNOSCI NA PIASTOWSKIEJ I TA FAJNA ATMOSFERA?
CZEMU SZEFOSTWO LAZIO SIE NIGDY NIE WYPOWIEDZIALO NA FORUM??
CZASAMI POWINNISCIE.
A POZWALACIE SIE OPLUWAC I POZWALACIE OPLUWAC WASZYCH KLIENTOW.

CO DO SPIEWAKOW. SPIEWAJCIE DALEJ I BAWCIE SIE DOBRZE A NA TYCH MARUDNYCH FORUMOWICZOW MIEJCIE WYLANE.
ONI MAJA SWOJ WLASNY ZAKLAMANY SWIAT.
POZDRAWIAM!

....

wkońcu.....
daliście sobie spokój..........
i tak trzymać.

julek

mysle ze w niewlasciwa strone kierujesz swoje umizgi....fakt, ze jestescie z faktorii mocno rzutuje, ale oszczedz sobie.A co do scen z minibusem- to juz sprawa policji.Uwazaj.

tac ja napisal, paulinko, ze

spiewasz luks i pieknie...czego ty sie mnie czepiasz.Czytaj uwaznie...

Wlodku

nastepnym razem inaczej sobie pogadamy a sprawe dawaj do kogo chcesz jak nie ja to ktos inny !!!

ehhh

ehhh. a juz bylo spokojnie.

i znowu sie KURDWA zaczyna!

oooooooooo w morde!!

znikajace posty!!! LOL!

Chyba tu kogoś prawda zabolala!

buhahahahaha

prawda?na jaki temat?

ze mACIE KUMPLI NIE W TE STRONE?

o Lazio wypowiadalem sie

w samych superlatywach.

a Twojej siostry spytalem tylko

o te skrzydelka.Ktorymi machaja wasi klienci.Trzeba bylo n ie robic z tego sensacji i nie wyzywac od homofobow, ja tylko spytalem. W zamian dostalem rynsztokiem i grozbami.Od Was, nie od kogo innego.

No tego juz naprawde za wiele....

Nie lubie się wypowiadać na takich forach ale czasem nalezy sprowadzić co po niektórych do parteru i powiedzieć dość!
To się naprawdę zrobiło żenujące.....
Zostawcie Lazio w spokoju, a także ludzi , którzy przychodzą się tam po prostu dobrze pobawić....
A swoje brudy proszę prać na swoim podwórku....
Ktoś kto nigdy nie prowadził karaoke nie wie jaki to ciężki i często niewdzięczny kawałek chleba...
Przeważnie ludzie mało zamawiający , albo odwrotnie chlejący na umór i póżniej awanturujący się.... jest jeszcze jeden typ.... gwiazdy - chcące recitali i mikrofonu tylko dla siebie ( i niech sie nie obrażają Ci co przychodzą się po prostu pobawić i pośpiewać bo jasne , że o nich mi nie chodzi ....)
Tak krzyczycie o jakieś wstępy, drogie piwo...
a nagrody się podobają??
a prąd to może nie kosztuje ? a rzutnik , porządny sprzęt , mikrofony??
Tak się domagacie wszystkiego.... Jak się nie podoba jest z 10 miejsc w trójmieście gdzie odbywa się karaoke.... nikt nikogo do niczego niezmusza... idziesz do Lazio Twój wybór.....ale czemu jedziesz na warunki tam panujace..... jak ktoś się zgadza za 200 zł wykonywać pracę wartą 100 to jego sprawa ... i odwrotnie jesli placisz 300 za rzecz warta 200 nie awanturuj sie po czasie.....
Ktos zrobil kalkulacje i widac tak mu wyszlo....
poprowadzcie kiedys firme.... zwlaszcza gastonomiczna ... przezyjcie zusy, kontrole, skarbowke, bhpowców....
i oczywic=scie na deser "lojalnych" internetowych obrabiaczy tylka....
przeciez karaoke mozna sobie zrobic w domu ...... jak tak swietnie wszystko wiecie i umiecie..... tu rowniez do pana W. - jak tak bardzo dajemy rady to prosze zalozyc wlasna knajpe na pewno bedzie IDEALNA.....
sa gusta i gusciki....
moze kelnerka nie jest cudem ale moze dopiero sie uczy i ktos dal jej szanse..... moze tym do ktorych knajpa nalezy odpowiada to w jaki sposobb ona dziala- ich ŚWIĘTE PRAWO.
Jedno jest pewne - starają się......
To czy ceny uważam za wysokie czy niskie - cóż nie stać mnie to nie chodzę ....
Takie jest życie.....
Pozdrowienia dla Gosi z podziękowaniem za to , że wkłada w to co robi serce - to widać, za klimat który tworzysz ....
Wybywam teraz na troche w sprawach ssluzbowych ...( swoja droga delegacje to tez nie takie proste jak sie wszystkimwydaje)
ale jak wroce pewnie sie znow u was pojawie.....
a po wczorajszym....... coz dochodze do wniosku ze chyba nalezy zastosowac przyslowie mojej babci.... kto glupiemu odpusci ma 100 dni odpustu.... Uwazam tylko ze to nie Ty Gosiu powinnas za kogos przepraszac.... i na to jak się martwisz też było przykro patrzeć...
Thank you for the Music....
et Viva Lazio
za to , że Ci którzy po prostu zwyczajnie kochają śpiewać ( można coś kochac robić choć nie koniecznie się umie- ale karaoke to nie Opole- jak ktos chce posluchac profesjonalnych to niech sobie plytke kupi - choc nie powiem znam wiele osob spiewajacych karaoke lepiej niz nie jedna polska music star i absolutnie nie chodzi o to ze lepiej od Mandaryny hehe) mają gdzie się w piątki pobawić z przyjaciółmi.....
pozdrawiam

wszystko pięknie ładnie ale ta ania to zakaz wstepu chyba powinna mniec
pozdrawiam

Inne tematy z forum

Rod Stewart (4 odpowiedzi)

Sir Rod Stewart, legendarny dwukrotny laureat Rock & Roll Hall of Fame, piosenkarz i autor...

Pomerania MTB Żukowo (3 odpowiedzi)

Trzecia edycja MTB Pomerania Maraton 2025 zawita do Gminy i Miasta Żukowo (10 km od Trójmiasta)....

Grand Royal Ballet - Jezioro Łabędzie (5 odpowiedzi)

Jezioro łabędzie to największy fenomen sztuki baletowej, który już od ponad stu lat niezmiennie...