Kleopatra

UWAGA
Ta restauracja ma co 2 dni nowego kucharza na próbę co znaczy za darmo! A i tak go nie zatrudnia . Od pół roku szuka promotora i ciekawe co się dzieje z poprzednimi, pewnie to samo co z kucharzami . Już nie mówiąc o kelnerkach . Bo jeśli szuka kelnerek to na 3 dni i nie zapłaci !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kleopatra

Typowy przykład polskiego cwaniactwa i wyzysku! Uwierz, że ja się spotykam z tym na codzień. Też pracuję bez umowy w pewnej pizzerii, i to jest jak gra w rosyjską ruletkę. Nigdy niewiem kiedy przyjdę do pracy i usłyszę "wypie...J", non stop słyszę razem z resztą pracowników, że na nasze miejsca jest 50 innych osób... Paranoja
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znalazłem ogłoszenie w internecie, iż szukają kelnerek/kelnerów. Zadzwoniłem od razu, kazali mi następnego dnia przyjść na rozmowę. Owego dnia stawiłem się, a menadżer na wstępie do mnie z pyskiem: "czego tu?" Nie wspomnę już o wyzwiskach jakie w moją stronę poleciały Powiedziałem, że byłem umówiony na pierwszy dzień dzisiaj, on stwierdził, iż kelnerów nie szukają. Więc po co każą przyjść i na co wystawiają takie ogłoszenia?

Zdecydowanie odradzam pracy tam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobrze wiedzieć że tam takie chamstwo, już wiem czemu halewiczowi się tam dobrze biesiaduje :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak byc co to szukajcie gdzie inndziej ktoś tam ma problemy emocjonalne... menager mysli ze jest pępkiem świata... dno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda czasu bylem tam wlasciciel jest mocno rąbniety drze ryja o byle co a atmosfera w pracy... przepraszam jaka atmosfera.Omijac szerokim lukiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...