Święta, święta... (5) Dzień dobry w ten dość chłodny dzień. Jakoś mnie naszło na rozmyślania,... gosiulek Szukam fryzjerki - ktora potrafi dobrac fryzurke itp (2) Hej dziewczyny ! Moze jest tu wsrod was jakas fryzjerka albo macie wsrod... kas babskiego towarzystwa szukam (13) Mam 32 lata, 3 letnią córkę, sporo czasu i sporą nadwagę. Mieszkam w Gdyni na... M.
ginekolog endokrynolog - poszukuję :( (11) witajcie, kochane potrzebuje pomocy u dobrego lekarza, mam wariacje z... Ola sylwester w gnieckim w przejazdowie (2) czy ktos wie ile za pare jakie jedzenie i do ktorej alkochol krysia Kurs fotografii (9) Witam, czy orientujecie się może gdzie jest? hjask poradzcie jak zamiescic zdj. na forum (3) jak w temacie, nie umiem zamieszczac na formu zdj. dotyczacych ogłoszeń,... mama SZUKAM SALI NA KOMUNIE - OKOLICE BOLSZEWA (1) Poszukuję sali na komunię najlepiej żeby to była sama sala,kucharkę... Aga oddział psychatryczny Nowy Port (3) Czy ktos wie co sie dzieje z oddziałem psychatrycznym w Nowym Porcie.mój... maja Gdzie na kolację Wigilijną? (7) Zastanawiamy się z mężem nad spędzeniem Wigilii, tylko we dwoje. Może znacie... Bombelkowa Czapka wełniana (1) Witam. Może ktoś orientuje się gdzie mogłabym udać się z moją wełnianą czapką... czapa Szukam koleżanki na fitness, bieganie i spacerki z dzieckiem (1) Witam, mam 30 lat i od 2 lat mieszkam w Gdańsku. Nie mam tu znajomych dlatego... Aga Wieczór panieński w klubie (8) Witam Jak oceniacie wyjście kilku dziewczyn do klubu w Gdańsku na wieczór... KasiaS sylwester (4) Witam, Czy możecie polecić mi jakiś baaardzo dobry bal sylwestrowy? Chcę... Pola taniec / fitness z opieką dla dziecka (4) Czy znacie w Gdyni (ewentualnie w Rumi) jakieś kluby fitness lub szkoły... mama Depilacja masą cukrową - Gdzie? (4) w Gdańsku, macie jakieś namiary??? oyka fotograf z Kębłowa ?? (2) Witam. Jakiś czas temu czytałam tutaj ogłoszenie pewnej pani z Kębłowa, ta... sheilla Dziewczyny Pomocy!! (4) Nie karmie juz 2,5 roku. Z piersi leci mi siara, wydaje mi sie żę mam wysoki... mama SZUKAM KUMPELI Z CENTRUM GDAŃSKA NA POGADUCHY,SPACER,KAWĘ,PIWKO :) (17) Witajcie, W Gdańsku jestem od niedawna,dlatego też nie mam tu zbyt wielu... Florencja Gdzie do onkologa? (2) Potrzebuję konsultacji onkologa. Wiem, ze są przychodnie na... Aga