Koleżanka

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
Hey ;) chętnie poznam jakąś nową koleżankę , koleżanki , z którymi można spotkać się , pogadać, wyjść na jakieś piwo, imprezę ..która tak samo, jak ja nie bardzo z kim ma spędzić wolny czas..moi znajomi albo mają już rodziny albo gdzieś powyjeżdzali albo zwyczajnie siedzą i zamulają w domu - jeżeli masz podobną sytuację i masz już jej dość , napisz :) !! Ps. Mam 28 lat, więc mile widziane dziewczyny w podobnym wieku, najlepiej z Gdańska :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanka

Mam podobnie i też z Gdańska Podaj meila ;) albo napisz emka1821@o2.pl

Jak z Zaspy to przynieś mi jutro obiad do pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

witaj! także mam 28 lat :) poznam nowe koleżanki. mój mail to manieczka878@wp.pl napisz do mnie albo podaj swojego emaila to się odezwę ;) pozdrawiam!

mam na imie justyna mieszkam na Siedlcach mam 25 lat pisac justycha12@wp.pl tez szukam kolezanki na kawe lub wpasc do kina i spacer

a kolega w wieku 43 nie może być? z miłą chęcią bym cię poznał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gadu 57447353 ! Zapraszam

Dziewczyny podaję do siebie maila :) - natalinkanatalinkawasi@wp.pl - widzę, że nie tylko ja jestem w takiej sytuacji, więc chętnie poznam jakieś nowe koleżanki :) , na forum jestem rzadko, więc raczej na początek preferuję maila :)

Mam 26 l. Też z Zaspy :) Chętnie bym wyszła z tb gdzieś na piwko ;)

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (7 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...