Czy ktoś wie?kulinarnie:) (2) Czy w Auchanie w Rumii dostanę wędzonego węgorza? jeśli tak to jakie sa mniej... Alexa Są może teraz kurki w lasach trójmiejskich? (4) A, jak w temacie. Rok temu widziałam - jestem ciekawa czy teraz da się coś... fhdfhfd kruche ciasto - pomocy (11) zrobiłam kruche ciasto wg przepisu z internetu po 40min w lodówce ciasto... Aga
kto zrobi tort na roczek (4) szukam osoby która zrobi tort na roczek w kształcie rybki mini mini. karolina.voll@gmail.com prosty, sprawdzony przepis na rogaliki z marmoladą (3) Jw szukam takiego przepisu, bo chce maluchowi takie rogaliki jutro zrobic.... mama Co dziś na obiad cz. 23 - wiosenno-letnia :) (239) stary wątek... AgusiaGda artykuły cukiernicze (2) Jakiś czas temu na forum ktoś ogłaszał się,że otwiera taki sklep w Gdyni ale... Mama przekąski-przystawki pilne! (5) witajcie, czy mozecie podsunac pomysly na przystawki na stół szwedzki?... Karolina dekoracyjne wykałaczki! pomocy! (6) witajcie, czy mozecie mi powiedziec gdzie mozna dostac wykalaczki... Karolina rosołowe pytania (7) Jako ze dzis pichce rosół naszły mnie pytania: 1. czy zużywacie/do czego... asindzia szarlotka (3) Wiem ze to nie sezon na szarlotkę ale mi się taka zamarzyła... taka z... ania dobry tort - gdzie? (5) Gdzie w Gdańsku można kupić naprawdę dobry tort? Dorota Torty dziecięce CENY (13) Hej:) moja córeczka za tydzień kończy 3 latka szukam fajnego tortu najlepiej... mama tort na wieczor panienski (2) hej, czy mogę poprosić o zdjęcia i cennik na maila - pod koniec lipca... iwona robaki w dorszu;ochyda.......... (3) mąż kupił świeżego dorsza od rybaków bardzo ładne okazy oszyścił je wszystkie... hancia:) spody bezowe ?????? gdzie kupie?????????? (18) witam gdzie na terenie Gdańska kupie spody bezowe??????????? agader DIETA KARMIĄCEJ MAMY (5) Poszukuję przepisy dla karmiącej mamy. Może macie jakieś sprawdzone stronki.... Mama Misi truskawki (45) po ile u was dzis byly truskawki? ( mam na mysli te POLSKIE, nie jakies... matylda czy w biedronce jest kruche ciasto? (3) Wiem,że jest francuskie bo kupowałam kiedyś a czy ktoś widział kruche?... Mela Mrożenie truskawek-pytanka:) (7) Hej Dziewczyny, w tym roku chcę nieco inaczej mrozić truskawki ale... Gosiaczek79