Czy warto już teraz mrozić truskawki? (5) Teraz są pyszne u mnie, po 5zł kg i zastanawiam się czy warto już teraz... mamajasia Gdzie kupię stacjonarnie barwniki do ciast??pilnie (2) Oczywiście jak co roku przed urodzinami dzieci zapóźno się wezmę za zakupy... agalu Pierogi (18) Dziewczyny podajcie mi przepis jak zrobić pierożki z mięsem domi25
Pomysł na ciasto (1) Witam! Zbliża się weekend, mam ochotę upiec ciasto :) Czy ktoś ma jakiś... AniaMania przekąski na wesele (1) Witam serdecznie, stoję przed mega dylematem. Musze uzgodnić menu na ślub-... karolina007 pytanie kulinarne-przekąski (3) chciałabym zrobić przekąskę z tortili (roladki) tortila posmarowana serkiem... Joanna Muffinki "tematyczne" - Gdynia- poszukuję kogoś kto zrobi.. (5) Witam, poszukuję osoby,która mogłaby zrobić muffinki z różnymi określonymi... Majka OSCYPKI Z ALLEGRO ? (3) Kupowałyście może kiedyś ? Możecie kogoś polecić? SandraS Dieta i zdrowe odżywianie (1) Cześć wszystkim ;) Większość z nas chociaż pare razy w roku jest na jakiejś... Vanilina Pęczak i inne kasze - ciekawe przepisy (5) Właśnie moczy mi się pęczak :] z rozmysłem więcej :] na jutro wymyśliłam... AgusiaGda Potrawy urodzinowe - co zrobić, by zabłysnąć? (7) Mam nadzieje, że pomożecie. Szukam potraw łatwych w przygotowaniu, (bo jestem... Monika:-) pesto z liści rzodkiewki:) (2) http://wegetarianka.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?579164 znalazłam... inka5 pomysł na mielone ? (10) dziewczyny co mogę zrobić z mięsa mielonego, nie chcę kotletów, macie jakieś... stila zdjęcie z czekolady (5) JW czy wiecie może gdzie w Gdańsku można takie coś zamówić na tort?? gianella mrożenie nietypowych produktów (3) czy probowalyscie mrozić śmietane kremówkę ( taką nieubitą jeszcze , w kubeczku) niezalogowana Tort urodzinowy gdynia kto wykona? (11) Witam Poszukuje osoby, która podejmie się wykonania tortu urodzinowego... kamika co dziś na obiad cz. 22 - wiosenna:) (242) Tamten wątek już chyba za długi, czas na powiew świeżości;) Dziś łosoś w... koza Kurczaki bez hormonow (2) Gdzie w Sopocie mozna kupic eko-kurczaki? Marysia ciasto z rabarbarem (17) polećcie jakieś sprawdzone i smaczne i w miarę szybkie. lipunia szparagi (10) Zaczal sie sezon na szparagi, ja nigdy ich nie robilam, czy macie jakies... ANIA