Kupno mieszkania na Dabrowie - wspolna negocjacja u dewelopera

Pomyslalem ze moglibysmy polaczyc sily w negocjacjach ceny mieszkania. Jesli zglosilibysmy chec zakupu np. 3 mieszkan latwiej byloby zbic cene. Mnie i znajomych interesuje kupno mieszkan na Lanowej 1 na Dabrowie ale za cene -15% i wierze ze moglibysmy tyle uzyskac. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupno mieszkania na Dabrowie - wspolna negocjacja u dewelopera

a skąd masz taką informację ze 15 procent można wynegocjować? Jeżeli jesteś tego pewien to ja też chętnie podejmę się zakupu w tym miejscu mieszkanka:)

Na tyle licze a tylko przy "zbiorczym zakupie" jest szansa na wieksze zbicie ceny. Moze jeszcze kogos zainteresujemy, w grupie sila:) Gdyby chciala Pani dokladniej omowic temat to moze na Skypa : katarzyna278. Pozdrawiam

ile osób musi być aby wynegocjować poniższy upust?Obecne ceny na Łanowej troszkę mnie powaliły na kolanka:):):)_A jakim mieszkankiem jesteście zainteresowani?
obecnie nie mam skypa ale proszę pisać na maila a.kokosza@wp.pl
pozdrawiam

halo - odezwijcie się:)

Witam proszę o pilny kontakt, pozdrawiam

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...