L.P.A. SERVICE

Witam.
Chciałbym zapytać czy ktoś współpracował z ww. firmą ? obecnie oferują prace w niemczech/francji na takich warunkach:
Praca stała
Kontrakt na 2 lata (8 tyg. na 3 tyg.)
Bezpłatne przejazdy z i do pracy - tj z Polski
Pełne wyżywienie
Zakwaterowanie
Większość ofert pracy za granicą ma podobne "zapewnienia" ,a jak to wygląda na miejscu to wszyscy doskonale zdają sobie sprawę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: L.P.A. SERVICE

współpracowałem z ta firma jakiś czas rozszedłem się jak na człowieka przystało ....
dużo obiecuje ale jak nie masz czegoś na papierku naprawdę mocno się zastanów nim podejmiesz jakiekolwiek kroki .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, czy możesz napisać coś więcej o tej firmie jak tam się pracuje czy wypłaty są na czas i w ogóle.Chciałbym jechać do Francji z tą firmą. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To lepiej się rozpakuj =) Nie polecam wałki na stawkach/kwatera i nie ma odwrotu siedzisz 8 tygodni jak w obozie pracy =\
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwykły polski bajerant Udaje że ma dużo pracy i płacy Wciąż szuka nowicjuszy to chyba daje do myślenia Jak większość pseudo polskich pracodawców na gruncie polskich pseudo stoczni

I czesto tak z agencjami bywa, niby wszystko takie pilne wyjazdy Francja, Holandia, Finlandia lub Niemcy nagle czar pryska czekasz i czekasz. Po 3 miesiącach znowu kurka pełna mobilizacja formularzy trzystatrzy i za 7 euro po odliczeniu wszystkich ich kosztów(kwatera itp.) możesz dopiero wyjechać. |S|C|A|F|F|O|L|D|E|R| |PL|

Ten gościu to jakiś wielki ściemniacz dużo obiecuje, bajery rzuca o Holandi, Niemczech itp a później gada że nie z jego winy wyjazd nie wyszedł ale na pewno on załatwi inna robote i czekac można do śmierci na robote...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do mnie ostatnio dzwonili że zatrudnienie będzie przez firmę z płocka i trzeba jakieś badania zrobic i że czeka na skierowania wyjazd pomiędzy 17-24 marca.
Firmie zależy na jak najszybszym wyjezdzie ale jakoś się przeciąga to wszystko

Podobna sytuacja

Praca w Niemczech, poprzez tą firmę, montowanie rusztowań. Z mojej strony wszystkie papiery są już dostarczone, czekam na skierowanie na badanie wysokościowe już 3 tygodnie. Wyjazd podobno w najbliższy weekend a kontakt z firmą tylko mailowy oraz telefoniczny. Nie ma żadnych konkretów, jak wyjazd się uda na pewno napisze jakie są warunki.

Oferta pracy - Magazynier.

Miejsce pracy - Pogórze.

Cv bezpośrednio do pracodawcy na sdres :
Pogórze ul. Wiejska 1

Mile widziane uprawnienia na sztaplarki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ściemniacze niby chcieli umowe podpisywac ale nie z nimi tylko poprzez firme z płocka itp za każdym telefonem inna wymówka zmarnowany czas tylko pewnie juz bym dawno był gdzieś na jakiejś robocie a tak to siedze znowu w domu

SAMO ZŁOŻENIE DOKUMENTÓW NIE OZNACZA PODPISANIA UMOWY I NIE DAJE GWARANCJI ZATRUDNIENIA. MYŚLĘ ŻE UNIKNELIŚMY MY JAKO FIRMA I PAŃSTWO JAKO PRACOWNICY WIELU KŁOPOTÓW,
GDYŻ FIRMA BEGIN : VCARD VERSION OKAZAŁA SIĘ NIERZETELNYM I NIEWYPŁACALNYM PARTNEREM.MY MOŻEMY Z NASZEJ STRONY TYLKO PRZEPROSIĆ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takie pieprzenie... Ten gosc i ta jego wypowiedz to sciema miałem z nim przyjemnosc w gdynskiej stoczni MASAKRA!! Zrezygnowałem z renomowanej firmy vistal pod obietnica złotych gór mimo iz ostrzegalem ze jestem nowicjuszem i co zostałem z niczym gosc nic nie wie znika jak go potrzeba wogóle jakis haos brak dokumentów.. tydzien przychodziłem o 7 rano i zawsze kogogs brakowało wiec spowrotem do domu Oczywiscie nie z jego winy 2 tyg bujania sie za darmo wstawania o 6 z całym mandzurem i fisako brak pracy nie ufac mu ten gosć to sciemniacz jakich mało !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Współpracuję z tą firmą dwa lata i jestem zadowolony.
dobre warunki umowa o prace i co ważne pieniądze na czas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...