Liposukcja

Gdzie polecicie wybrać sie na zabieg liposukcji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę Ci polecic tutaj nie zabieg standardowej liposukcji bo jednak jest to dość niebezpieczne ale liposukcję body jet. Jest to liposukcja strumieniem wody oraz jako zabieg jest o wiele bardziej bezpieczna dla osoby która się mu poddaje. Na tej stronie jest opisane jak wyglada cały zabieg:
https://klinikamagnuccy.pl/odsysanie-tkanki-tluszczowej-body-jet/ Poza tym taka liposukcja daje o wiele więcej możliwości. jest możliwość wykorzystania odessanej z jednej partii ciała tkanki tłuszczowej do modelowania innych miejsc. Ponieważ w wyniku zabiegu otrzymuje się nieuszkodzone komórki tłuszczowe wraz z komórkami macierzystymi, możliwe jest zastosowanie ich na przykład w zabiegu powiększania piersi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Centrum Liposukcji w Józefowie. Warto było jechać przez pół Polski aby do nich trafić. Miałam wykonywaną liposukcję Vaser lipo z jednoczesnym przeszczepem tłuszczu do piersi. Polecam efekt naturalny, a sylwetka jak u atletki ;) Minusem są koszty zabiegu, ale jestem tego zdania, że jak robić to dobrze albo wcale, bo oszczędzanie na zdrowiu wychodzi potem bokiem. Tu masz link do nich https://centrumliposukcji.pl/ mają zdjęcia przed i po liposukcji oraz pełen opis zabiegów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak najbardziej mogę polecić wam Olmedical. Jeżeli chodzi o liposukcję i operacja plastyczna brzucha została tu wykonana bardzo profesjonalnie. Różnica jest bardzo duża i przede wszystkim nareszcie pozbyłam się uciążliwych kompleksów co jest dla mnie bardzo ważne, więc z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Gdzie Kupić tanio fajerwerki ?? (7 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie moge tanio kupić materiał pirotechniczne (fajerwerki / petardy) po dosc...

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...