Maciej Stuhr: Mam to wszystko w standupie!

Temat dostępny też na forum: Maciej Stuhr: Mam to wszystko w standupie!
Maciej Stuhr powraca na scenę kabaretową w wielkim stylu! Jego najnowszy program, czyli Maciej Stuhr: MAM TO WSZYSTKO W STANDUPIE!, to humor na najwyższym poziomie, pełen błyskotliwych, inteligentnych spostrzeżeń na temat rzeczywistości.Czego możemy się spodziewać? Co kryje się za intrygującym tytułem?Jak to jest mieć wszystko w stand-upie?Na pierwszy plan wysuwa się znakomita rozrywka oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co za malo dotacji,szparagi czekaja
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opisy wam się pomyliły...

Maciej Stuhr - "humor na najwyższym poziomie, pełen błyskotliwych, inteligentnych spostrzeżeń na temat rzeczywistości"? xD
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pamiętam młodego Stuhra jako wesołego, życzliwego chłopaka z dużym wdziękiem.

Teraz to rozpolitykowany, strzykający jadem zgorzkniały dziaders z porąbanym życiem rodzinnym. Słaby aktor na dodatek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kogo ja widzę?!!!!

Wybory się skończyły zatem nasz artysta z ,,Zielonej granicy" musi mieć przecież swoje 5 minut. Przegrał jego ulubieniec, więc pewnie będzie znowu pluł jadem i wpajał ludziom swoje polityczne mądrości - jaki to Nawrocki jest zły i jakie tumany na niego głosowali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wrócił nasz mędrzec od siedmiu boleści

Maciej filozof znowu zebrał siły i będzie pewnie wygłaszał jakieś powyborcze banialuki o Nawrockim i sfałszowanych wyborach do swoich wiernych wielbicieli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

XXV Wielki Festyn Oruński (3 odpowiedzi)

Już w najbliższą niedzielę 01.06 zapraszamy do Parku Oruńskiego na Festyn Rodzinny! Będzie Wiele...

XXXIX Bałtycki Festiwal Piosenki Morskiej (3 odpowiedzi)

Bałtycki Festiwal Piosenki Morskiej w Gdyni to jeden z najstarszych festiwali tej muzyki w...

Szymon Majewski - Kto panu to zrobił? (4 odpowiedzi)

Szymon Majewski zaprasza na występ pełen humoru i autoironii! Jego solowy program to istny...